بکارگیری مدل الکتره ترای در تجزیه و تحلیل سود شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار شهر تهران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس اروپایی مدیریت به روز
- کد COI اختصاصی: EUMU01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 607
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
پژوهش حاضر با هدف ارزیابی و انتخاب پرتفوی سرمایه گذاری بر مبنای کیفیت سود شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از مدل الکتره ترای صورت پذیرفته است. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و روش الکتره ترای به عنوان یکی از زیر شاخه های روش چند معیاره تصمیم گیری، برای گروه ها اجرا شده است. پژوهش حاضر با توجه به موضوع، در حیطه مباحث مدیریت مالی می باشد. پژوهش حاضر اقدام به تجزیه و تحلیل سود شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار شهر تهران در بازه زمانی 1392/01/06 تا 1394/12/29 می نماید. جامعه آماری پژوهش شرکت های فعال موجود در بورس اوراق بهادار تهران از تاریخ 92/01/06 تا 291394/12/29می باشند. از این لیست شرکت هایی که از طرف بورس اوراق بهادار حذف شده اند، مستثنی هستند. همچنین شرکت هایی با نقدشوندگی پایین در سهم، از نمونه مستثنی شده اند. معیارهای روش نمونه گیری در این پژوهش عبارتند از: واسطه مالی نباشند، نقد شوندگی بالایی داشته باشند، میانگین دارایی قابل قبولی داشته باشند، در بورس طی بازه زمانی مورد نظر پژوهش فعال باشند. ابزار گردآوری اطلاعات در پژوهش حاضر اطلاعاتی بود که از طریق سایت کدال و اطلاعات مربوط به صورت های مالی حسابرسی شده ای است که توسط این سایت منتشر گردیده است. تعداد شرکت های باقیمانده پس از فیلترینگ انجام شده، 50 شرکت است. در این پژوهش از روش الکتره ترای که دارای هشت گام است به عنوان روش تجزیه و تحلیل استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان می دهد که شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان با چیرگی 47 در بین 50 شرکت موجود، بهترین گزینه برای سرمایه گذاری می باشد.کلیدواژه ها
الکتره ترای، تجزیه و تحلیل سود، بورس اوراق بهادار تهرانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.