بررسی نظام تربیت معلم در ژاپن و ایران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی توسعه و ترویج علوم انسانی در جامعه
- کد COI اختصاصی: HTCONF01_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3421
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان سمنان، پردیس الزهرا (س)
چکیده
هدف از انجام این تحقیق، بررسی نظام تربیت معلم در ژاپن و مقایسه آن با نظام تربیت معلم در ایران است که در آن به بررسی تاریخچه تربیت معلم در ایران و ژاپن، شرایط گزینش و استخدام معلمان، دوره های آموزش ضمن خدمت، ساعات کاری معلمان و نقش معلمان زن در دو کشور پرداختیم.در ژاپن اولین شرط استخدام معلمان، داشتن گواهینامه ی معلمی است که به وسیله ی شورای آموزش وپرورش ایالت به افراد صاحب صلاحیت داده می شود و گواهینامه مذکور در کلیه ایالات ژاپن دارای اعتبار است اما در ایران معلمان از میان فارغ التحصیلان دانشسراها، مراکز تربیت معلم و یا دانشگاه های دیگر استخدام می شوند. داوطلبان حرفه ی معلمی در ایرانبرخلاف ژاپن که نظامی باز و آزاد است، باید در جریان تحصیل خود تعهد محضری به وزارت آموزش وپرورش بدهند. همچنین یکی از مشخصات بارز دانشگاه ها و دانشکده های تربیت معلم و همچنین دوره های آموزشی ضمن خدمت معلمانژاپنی، استفاده ی گسترده از تکنولوژی آموزشی است اما میزان استفاده از تکنولوژی آموزشی در ایران در سطح بسیار پایینی قرار دارد و قابل مقایسه با کشور ژاپن نیست. به طور کلی نتایج تحقیق نشان دهنده این است که در برخی زمینه ها بهتر است در نظام تربیت معلم در کشورماناصلاحاتی صورت پذیرد.کلیدواژه ها
معلم، نظام تربیت معلم، تربیت معلم ژاپن، تربیت معلم ایرانمقالات مرتبط جدید
- نقش آموزشی، تربیت جنسی در دوره نوجوانی از دیدگاه نهج البلاغه
- شیوه و راهکار های صحیح خواندن و نوشتن دانش آموزان دوره اول ابتدایی
- بررسی اهمیت و نقش تعاملی مدرسه و والدین در تربیت جنسی دانش آموزان دوره ابتدایی
- مقایسه تاثیر بازی های دیجیتالی و غیر دیجیتالی در اضطراب دانش اموزان
- رابطه عاملهای منش شخصیت با انگیزه تحصیلی بواسطه تابآوری تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.