بررسی ظرفیت های کار آفرینی در گردشگری(مطالعه ی موردی:استان خراسان شمالی)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس سالانه پژوهش های معماری، شهرسازی و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: AUUM03_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 627
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی،گروه هنر و معماری،دانشگاه پیام نور بجنورد،خراسان شمالی،جمهوری اسلامی ایران
مربی گروه هنر و معماری،کارشناسی ارشد معماری،دانشگاه پیام نور بجنورد،خراسان شمالی،جمهوری اسلامی ایران
چکیده
گردشگری مفهوم بسیار گسترده ای در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که به عنوان صنعت تلقی میشود. امروزه گردشگری از بزرگترین و متنوع ترین صنایع در دنیا به حساب می آید که آن را در ردیف صنعت گری ها و فعالیت های گوناگون به عنوان منبع اصلی در آمد، اشتغال، رشد بخش خصوصی و توسعه ی ساختار زیربنایی قرار داده است. لذا توسعه ی مناطق گردشگری نیز به طور فزاینده مستلزم کارآفرینی است که به صورت یک نیروی مرکزی رشد و توسعه ی اقتصادی در نظر گرفته شده است. گردشگری با ایجاد فرصت های جدید اقتصادی برای جوامع محلی، در توسعه ی فعالیت های کارآفریتی بسیار موثر است و کارآفرینی با رشد گردشگری و افزایش تقاضاهای جدید نسبت به انواع مختلف گردشگری وابسته است. بنابراین نقش کارآفرینان گردشگری برای توسعه ی گردشگری می تواند مهم باشد. هدف از مقاله ی حاضر بررسی اهمیت اشتغال ناشی از کارآفرینی گردشگری در استان خراسان شمالی می باشد که با توجه به ماهیت موضوع، رویکرد حاکم بر این پژوهش توصیفی-تحلیلی می باشد که با مطالعات کتابخانه ای اطلاعاتی در زمینه ی کارآفرینی و گردشگری و تاکید بر گسترش آن در استان جمع آوری گردیده است.کلیدواژه ها
کار آفرینی، گردشگری، اشتغال، کارآفرینی گردشگریمقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت فضای سبز باتاکید برفضای سبز شهرداری گلستان
- شناسایی شاخصهای توسعه پایدار در صنعت گاز ایران
- تبیین مولفه های موثر در آسیب پذیری بافت های فرسوده شهری از منظر فضاهای خود مدافع با رویکرد توسعه پایدار (مورد پژوهی: شهر مشهد)
- خوانش عکاسی مناظر شهری و تاثیر جهانی شدن بر تجربه بصری از منظر ضمیمه های نوشتاری
- منظر شهری شفا بخش و همه شمول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.