ارایه مدلی جهت انتخاب تامین کنندگان با استفاده از تکنیک تاپسیس فازی و تخصیص سفارشات با استفاده از تکنیک برنامه ریزی آرمانی در صنعت پروفیل آلومینیم

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC13_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 651
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاوه حسین پورکمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات ، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ، دانشکده مدیریت و حسابداری

ریحانه خسروی مزیدی

دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع ، دانشگاه فناوری های نوین سبزوار

الهام جعفری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ، دانشکده مدیریت و حسابداری

نگار غلامیان

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش تولید و عملیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین ، دانشکده مدیریت و حسابداری

چکیده

امروزه با رشد صنعت و ایجاد کسب و کار رقابتی، شرکتها به دنبال راههایی برای بهبود وضعیت خود در بازار هستند. در راستای همین هدفبسیاری از شرکت ها و سازمان ها از خدمات دیگر شرکتها یا تامین کنندگان استفاده می کنند. یکی ازمسایل مهمی که ذهن مدیران صنایع را بهخود مشغول کرده است بحث انتخاب تامین کنندگان و تخصیص سفارشات به آن ها می باشد که به صورتسنتی معیارهایی نظیر کیفیت وقیمت در آن لحاظ میگردد.اما باید توجه داشت که نگاه مدیران به زنجیره تامین و مراحل انتخاب تامین کنندگان با توجه به پیشرفت هایصورت گرفته و فضای رقابتی تکامل یافته و شاخص ها طبق اهداف سازمانی انتخاب تامین کننده، متکامل تر شده اند. در بحث فوق، صنعتپروفیل آلومینیم نیز خارج از این قاعده نمی باشد. در این مقاله در مرحله اول به اولویت بندی تامین کنندگان با استفاده از تکنیک تاپسیسفازی پرداخته ایم و در مرحله بعد به تخصیص سفارش به تامین کنندگان با استفاده از مدل برنامه ریزی آرمانی اقدام کرده ایم. استفاده ازمدل های فازی جهت انتخاب تامین کننده باعث غلبه بر بحث عدم اطمینان می شود.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، ارزیابی تامین کنندگان، تکنیک تاپسیس فازی، تکنیک برنامه ریزی آرمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.