ارزیابی نظام ترفیع و ارتقاء علمی عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF03_193
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1045
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی-تحقیقات آموزشی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشیار و عضو هیات علمی گروه علوم تربیتی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
برای کارآمد کردن و شفافیت هر نظام آموزشی جهت تحقق هدف های مورد نظر، باید یک زیر نظام ارزشیابی برای آن منظور داشت .نظام ارزشیابی نیز با هدف اصلاح و بهبود عملکرد در راستای هدف نظام آموزشی ایجاد می شود. در فرایند بهبود عملکرد آموزش ی اعضای هیات علمی، گام اول تعیین وضع موجود (آسیب شناسی) است. لذا با انجام پژوهش در این باره م ی توان در راه اند یش یدندرباره روش های مناسب گردآوری داده های مورد نیاز ارزشیابی عملکرد آموزشی گام اول را برداشت. نتایج ارزشیابی عملکرد ه یا ت علمی، می تواند به عنوان بخشی از نظام ارزیابی، در راستای تضمین کیفیت و اعتبارسنجی و قضاوت درباره کیفیت آموزش عالی مورد استفاده قرار می گیرد. در این پژوهش در قالب یک مقاله مروری به ارزیابی عملکرد اعضای هیات علمی دانشگاه باهنر می پردازیم، بدین منظور ابتدا تعریف ارزیابی عملکرد، روش ها و تاریخچه آن مدنظر قرار می گیرد، سپس ارتقا اعضای هیات علمی ابعاد و مدل های آن بررسی می شود، تحلیلی از ارزیابی عملکرد در دانشگاه های جهان دیگر مطالب این پژوهش را شامل می شود به منظور ارزیابی عملکرد اعضای هیات علمی آیین نامه نظام ترفیع و ارتقا علمی و چهار عملکرد آموزشی، پژوهشی، اجرایی- خدماتی و فرهنگی مد نظر قرار گرفته است.کلیدواژه ها
ارزیابی، ارزیابی عملکرد، ارتقا عملکرد، نظام ترفیع و ارتقا علمیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.