مطالعه تطبیقی تربیت بدنی نظام آموزشی ایران وآمریکا
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران
- کد COI اختصاصی: CTCONF03_165
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2382
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان
چکیده
فعالیتهای جسمانی نقش موثری برسلامت ورشدکودکان دارد وموجب می شودکه درس تربیت بدنی به عنوان یک درس ضروری وحیاتی دربرنامه درسی دانش آموزان مطرح شود در این مقاله برنامه درسی آموزش تربیت بدنی در دوره ی دبستان در ایران با کشور آمریکا مورد بررسی تطبیقی قرار گرفته است. روش مورد استفاده ، روش مروری است.بنا به بررسی های فوق به این یافته ها دست یافتیم که در ایران گرایش ها و حوزه های آموزش تربیت بدنی مشتمل بر سه حوزه ی سلامت ، مهارت های فیزیکی و ارج نهادن به فعالیت های بدنی است .در آمریکا گرایش ها و حوزه های آموزش تربیت بدنی مشتمل بر سه حوزه ی بهداشت و سلامت،مهارت های فیزیکی ومهارت های زندگی است. در ایران روش تدریس ترکیبی متشکل از روش سنتی و اکتشافی ؛ در آمریکا روش تدریس: با انتخاب معلم و توصیه ی برنامه ریزان شامل روش تدریس فعال مانند روش پروژه ، روش تدریس مشارکتی (همیاری) ، و ایفای نقش است. نتیجه اینکه در ایران با دیدگاه وسیعی نسبت به تربیت بدنی ن گریسته نمی شودو با افزودن حوزه هایی مانندمهارت های زندگی شامل مهارت برنامه ریزی ومدیریت زمان ومدیریت استرس درحوزه های مختلف تربیت بدنی میتوان کارایی این درس را افزایش داد.کلیدواژه ها
تربیت بدنی ، آمریکا ، برنامه درسیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.