مروری بر مقالات مدیریت زنجیره تامین و زنجیره تامین سبز در شرایط عدم قطعیت

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF02_0822
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 924
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه داوری دولت آباد

گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه یزد، یزد، ایران

حسن حسینی نسب

استاد گروه مهندسی صنایع، دانشگاه یزد، یزد، ایران

چکیده

بحث زنجیره تامین و مدیریت آن از جمله موضوعات مهم و جداییناپذیر در زندگی بشر است، در نظر گرفتن آن به خصوص در شرکتهای تولیدی، کارخانهها، سازمانها و غیره کمک قابل توجهی به کاهش هزینه، بدست آوردن سود بیشتر، جلب رضایت مشتری، برنامهریزی، ماندن در بازار و کسب مزیت رقابتی نسبت به سایر رقبا و به طور کلی پیشرفتسازمان، خواهد کرد. بعد از پیدایش موضوع زنجیره تامین، مسایل زیست محیطی نیز به دلیل اهمیت آن و داشتن محیط زیستی سالمتر، در این راستا مورد توجه قرار گرفت و زنجیره تامین سبز پا به عرصهی ظهور گذاشت. با مطرح شدن اینموضوع اهداف ذکر شده در بالا رنگی دیگر پیدا کرد و در بسیاری از موارد باعث کاهش هزینهها، که از جمله مهمترین و در اولویتترین هدف در تمام سازمانها میباشد، خواهد شد. یکی دیگر از ویژگیهای مهم زنجیره تامین، اصطلاح عدمقطعیت است که با در نظر گرفتن آن مدل را به واقعیت نزدیکتر میکنیم. این دلیل ما را بر آن داشت که مروری برمقالات و پژوهشهای پیشین در این رابطه انجام دهیم تا کمکی بر خوانندگان مشتاق در این راستا باشد. در ابتدا تعاریفی از کلمات کلیدی، اهداف و مزایای زنجیره تامین و زنجیره تامین سبز مطرح میشود، سپس تحقیقات و پژوهشهای مورد بررسی در این مقاله دستهبندی و مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد. در پایان، خلاصهای از این اقدامات به صورت جدول ارایه و با توجه به آن پیشنهاداتی برای تحقیقات آینده بیان خواهد شد. از جمله ویژگی برجستهی این مقاله مرور بر زنجیره تامین و زنجیره تامین سبز، به طور همزمان، تحت شرایط عدم قطعیت است

کلیدواژه ها

زنجیره تامین، زنجیره تامین سبز، عدم قطعیت، چند سطحی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.