شناسایی و اولویت بندی چالش های اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی قرآن و تحول علوم ایران با محوریت فرهنگ عمومی
  • کد COI اختصاصی: GHORAN01_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 586
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین دهقانی پوده

دانشیار وعضو هیات علمی ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر،تهران

حسین تاج آبادی

دانشیار وعضو هیات علمی ، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران

مرتضی سلمانی ماهینی

کارشناسی ارشد مدیریت MBA، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران

چکیده

در این پژوهش تلاش شده است تا چالش های اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) شناسایی و به ترتیب اهمیت و تاثیر اولویت بندی شود. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها، توصیفی/ پیمایشی است؛ لذا به کمک مطالعات اسنادی و انجام مصاحبه با 17 نفر از خبرگان، 35 گزاره به عنوان چالش ها شناسایی و در مدل مفهومی تحقیق با ابعاد چالش-های مربوط به: 1. ماهیت منشور؛ 2. مجریان منشور، 3. عوامل محیطی؛ 4. ابزارها و اجرایی کردن؛ و 5. دستگاه های مجری، سرازیر شد و با توزیع و دریافت پرسش نامه از 55 نفر از خبرگان، 28 عنوان از چالش ها که بیش از دوسوم خبرگان بر آن توافق داشتند تعیین و به ترتیب اهمیت و تاثیر اولویت بندی شد. با طراحی اقدامات لازم برای مواجهه با این چالش ها می توان گام های موثری در جهت توسعه فرهنگ قرآنی برداشت.

کلیدواژه ها

چالش، اجرای خط مشی عمومی، منشور توسعه فرهنگ قرآنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.