تاثیر رسانه های اجتماعی بر جذب گردشگران خارجی مورد مطالعه: شهر شیراز

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین علوم انسانی در قرن 21
  • کد COI اختصاصی: ICNAH01_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 681
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی عمادزاده

عضو هیات علمی دانشگاه شیخ بهایی اصفهان

زهرا شکرچی زاده

دانشجوی دکتری مدیریت بازاریابی دانشگاه اصفهان

پریسا پورجم

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت توسعه جهانگردی دانشگاه شیخ بهایی اصفهان

چکیده

در سال های اخیر با رشد صنعت گردشگری، کشور ایران و بالاخص شهر شیراز به دلیل دارا بودن منابع وپتانسیل های گردشگری تاریخی، فرهنگی و طبیعی موجود، نظر بسیاری از گردشگران را به خود جلب نمودهاست. از سوی دیگر، با رشد تکنولوژی در دهه های اخیر، فضای موجود در اینترنت امکاناتی را برای بازاریابان و تقاضا کنندگان محصولات و خدمات ایجاد کرده است تا بتوانند با صرفه جویی در هزینه و زمان خود بهاهداف مورد نظرشان دست یابند. از این رو، استفاده بهینه از این فرصت مناسب جهت تبلیغات در حوزهگردشگری می تواند به این صنعت در کشور ایران کمک قابل توجهی کند. هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر رسانه های اجتماعی بر جذب گردشگران خارجی با مطالعه موردی شهر شیراز می باشد. از این رو، پژوهش حاضر از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ روش، توصیفی پیمایشی است. روش جمع آوری اطلاعات، روش - کتابخانه ای و روش جمع آوری داده های مورد نظر، پرسشنامه است. جامعه آماری این پژوهش شامل 386 نفر از گردشگران خارجی ورودی به شهر شیراز است که به صورت تصادفی انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده ها،با استفاده از نرم افزار SPSS و با کمک آزمون t یک نمونه ای انجام شده است. نتایج نشان می دهد که با توجه به استفاده اکثر گردشگران از اینترنت و رسانه های اجتماعی برای کسب اطلاعات، اینترنت و تبلیغات گردشگریدر آن و همچنین رسانه های اجتماعی و شبکه های اجتماعی موجود در آن ها می توانند به عنوان بستری مناسب برای تبلیغات و ارایه اطلاعات گردشگری به گردشگران کمک بسیاری به جذب گردشگران کند و باعث رونقبیشتر صنعت گردشگری و اقتصاد شهر شیراز شود.

کلیدواژه ها

گردشگری الکترونیک، گردشگر، رسانه های اجتماعی، تبلیغات، تبلیغات دهان به دهان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.