مصادیق و اشکال فساد اداری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین همایش بسترهای فساد مالی و اداری در نظام حقوقی ایران با رویکرد اصلاح و توسعه نظام حقوقی
- کد COI اختصاصی: LAWMAYBOD03_353
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 739
نویسندگان
کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس،چالوس ،ایران
چکیده
پدیده ی فساد یکی از مواردی است که درمیان مدت و دراز مدت سبب نارضایتی های مردمی و آسیب های جدی بر پیکره ی نظام سیاسی می گردد.بدین سان مبارزه با آن و مهمتراز آن فساد اداری در ساختار اداری که متولی اجراییات نظام است خود به عنوان یک ضرورت قابل توجه است. فساد اداری که از مصادیق بارز آن می توان به اختلاس و رشوه خواری اشاره نمود،از جمله مسایل اجتماعی است که گریبانگیر جوامع است. این مساله تا بدانجا گستردگی و شیوع داشته که سازمانهای بین المللی چون سازمان ملل نیز برای حل این مشکل دست به کار شده و به کوششهایی جهت حل این مساله در داخل کشور و حتی در داخل خود سازمان ملل دست زده است. فساد اداری، مظاهر و شکل های زیادی دارد که برخی از آنها عمومی و جهانی اند و برخی نیز برخاسته از ویژگی های اجتماعی و فرهنگی جوامع اند و از جامعه ای به جامعه دیگر تفاوت می کند. پژوهشی که در این زمینه انجام شده، برخی از اشکال و مظاهر اصلی فساد را بر اساس تعدادی از ویژ گی ها مشخص کرده است.کلیدواژه ها
فساد، فساد اداری، اثر بخشی قوانین، عوامل داخلی، عوامل خارجیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی مسئولیت مدنی سلبریتی ها در تبلیغات خلاف واقع و اقراق آمیز در حقوق ایران و چین
- سیاست جنایی ایران در مقابله با جرایم سایبری مرتبط با رمز ارزها و تراکنش های غیرمجاز
- بررسی فقه و حقوقی داوری در حقوق ایران
- تاثیر فقه و الهیات بر قانونگذاری اقتصادی در ایران
- نقش الهیات در تحول قانون گذاری اجتماعی ایران بعد از انقلاب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.