تحلیل مبنای زیبا شناسانه تعلیم و تربیت پست مدرنیستی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: RAFCON07_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 565
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نهضت صفایی

دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

عباس قلتاش

دانشیار گروه علوم تربیتی،واحدمرودشت،دانشگاه آزاد اسلامی،مرودشت،ایران

چکیده

به طور کلی دیدگاه های فلسفی و زیبا شناسانه برای تفکر پست مدرنیستی اهمیت فراوانی دارد.از سمتی هگل پایه گذار زیبایی شناسی در هنر بوده است مفهوم پست مدرنیسم را نخستین بار فدریکو دی انیس در سال 1934 به کار برد و از آن در تشرح واکنش نسبت بهنوگرایی استفاده کرد که همراه با جشنهای انتقادی، اجتماعی و سیاسی گسترش یافت این دیدگاه بر رشته های مختلفی از جمله هنر، معماری، ادبیات، فلسفه و علوم اجتماعی تاثیر گذاشته و در عرصه تعلیم و تربیت نیز نگرش های جدیدی را مطرح می نماید لذا پژوهشحاضر مطالعه مروری با هدف تحلیل مبنای زیباشناسانه تعلیم و تربیت پست مدرنیستی صورت پذیرفت. این پژوهش کتابخانه ای از نوع تحلیل اسناد است که برای تحلیل داده ها از رویکرد توصیفی تفسیری استفاده شده است. پست مدرنیسم خود کوششی جهت بازشناسی - معضلات و بن بست های مدرنیته است که حرکتی نقادانه است که از این حیث می تواند حرکتی مطلوب و ثمر بخش باشد به ویژه دریافتناهمیت کثرت گرایی و بهادادن به دیدگاه ها و ارزش های فرهنگی و تربیتی دیگران که از ره آوردهای قابل توجه بازنگری در مدرنیسم است.

کلیدواژه ها

پست مدرنیسم،مدرنیسم، تعلیم و تربیت،زیباشناسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.