تشخیص فیشینگ با استفاده از ویژگی های مبتنی بر URL و ناهنجاری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران
  • کد COI اختصاصی: IPRIA03_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1217
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طیبه بهروان

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده ی مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه کاشان، کاشان

حسین ابراهیم پورکومله

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده ی مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه کاشان، کاشان

علی محمد نیک فرجام

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده ی مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه کاشان، کاشان

چکیده

با افزایش استفاده از شبکه های اینترنتی، تلاش سودجویان نیز گسترش یافته است. از اصلی ترین سودجویی های رایج فیشینگ می باشدکه مربوط به شکارکردن گذر واژهی افراد از طریق طعمه است. از این رو، تلاش های بسیاری برای تشخیص فیشینگ و درنتیجه، کاهش تاثیر اینسودجویی ها انجام گرفته است. روش پیشنهادی این مقاله دارای دو فاز کلی است. در فاز اول به استخراج ویژگی های مناسب پرداخته شده و درفاز دوم، کلاسه بندی انجام می گیرد. ویژگی هایی که در فاز اول استخراج می گردد به 4 دسته ی مبتنی بر نوار آدرس، ناهنجاری، دامنه و جاوااسکریپتتقسیم می گردند که تلاش شده است با درگیرکردن ویژگی های معتبر و مناسب، عمل کلاسه بندی در فاز دوم به بهترین نحو انجام گیرد. با آزمایشکلاسه بندهای جنگل تصادفی، بیزین، شبکه عصبی پرسپترون و ماشین برداری پشتیبان، این نتیجه حاصل گشت که جنگل تصادفی بهترین کاراییرا داشته است. در ارزیابی روش پیشنهادی از پایگاه دادهی استاندارد بهره برده و نتایج حاصل از معیارهای استفاده شده، حاکی از کارایی روشپیشنهادی می باشد.

کلیدواژه ها

فیشینگ، ویژگی های ناهنجار، ویژگی های URL، جنگل تصادفی، کلاسه بندهای خطی و غیرخطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.