تحلیل و بررسی منظرشهری مطالعه موردی: خیابان آزادی حد فاصل میدان آزادی تا خیابان آزادی و مصطفی خمینی زاهدان

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین کنفرانس سالانه بین المللی عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ICAUC03_071
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1075
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسدالله طحانی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری ، گروه شهرسازی، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران.باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی، زاهدان ، ایران

ناهید اخلاقی بهرام آبادی

دانشجوی دکتری برنامه ریزی شهری ، گروه شهرسازی، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران.باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی، زاهدان ، ایران

شهریار اخلاقی بهرام آبادی

کارشناسی ارشد شهرسازی ، گروه شهرسازی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.

چکیده

شهر زاهدان یکی از پر تحول ترین شهرهای کشور در چند دهه اخیراز نظر جمعیتی بوده است. ا ی ن شهر که تار یخ طولان ی از زمان پیدایش و شکل گیری اش نمی گذرد در آمارگ یری سال 35 دارای17495نفر جمعیت بوده است. باگذشت یک دهه در سال45 جمعیتاین شهر به 39732نفر افزایش یافته و بالاخره در دهه ها ی 75و85به ترتیب به 419518 و 2405742نفر رس یده است. مهاجرت از کشورهای دیگر و مهاجرتها ی مل ی و درون استان ی سبب افزا یش جمعیت آن شده است.باتوجه به قدمت کم شهروبه طبع آن مشکلاتیدر ز مینه معماری وشهرسازی باعث شد تا دراین مقاله ضمن ا ینکه شهرزاهدان واقع دراستان سیستان وبلوچستان رابه صورت اجمال ی توصیف کرده سعی بر آن شده که عناصر موجود در فضای شهری در محدوده خیابان آزادی حد فاصل م ی دان آزادی تا تقاطع خ یابان آزادی و خیابان مصطفی خمینی بررسی گشته و در انتها نیزپیشنهاداتی هم لحاظ شده است. ضمن ا ینکه درای ن مقاله روش پژوهش از نوع تحلیلی- توصیفی میباشد.

کلیدواژه ها

زاهدان، دسترسی ها، کاربری ها، ترافیک، نور، صوت، مبلمان شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.