یک رویکرد جدید برای شبیه سازی و تحلیل برنامه های کاربردی مراکز داده مبتنی بر رایانش ابری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس ملی سالانه انجمن کامپیوترایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI22_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 453
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد معصومی

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، واحد طرح و توسعه شرکت پژوهش و توسعه ناجی، تهران

سامان سیادتی

آزمایشگاه پژوهشی هوش استراتژیک، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، نام سازمان ، تهران

محمد جعفرتارخ

استاد، آزمایشگاه پژوهشی هوش استراتژیک ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ، تهران

مهدی سیدهاشمی

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی، تهران

چکیده

با افزایش بی سابقه در تقاضاها و انتظارات از سرویس ها و برنامه های هوشمند مبتنی بر رایانش ابری، نیاز به داشتن ابزارهای پیشرفته تری که بتوانند به صورت موثرتر، کارایی این سرویس ها را ارزیابی کنند و دیدگاه های تخصصی تری را به منظور ارتقاء طراحی ها و پیاده سازی ها فراهم نمایند، زیاد است. بنابراین برای ارزیابی تخصصی و دقیق یک مرکز داده هوشمند که متعاقبا افزایش انعطاف پذیری را در استفاده از منابع موجود برای برنامه های کاربردی مبتنی بر رایانش ابری به ارمغان می آورد ما نیاز به قالب های شبیه سازی شده ای داریم که برای ارزیابی کارایی یک مرکز داده مبتنی بر رایانش ابری بسیار ضروری هستند. این قالب های شبیه سازی شده نیاز هست که قابلیت توسعه پذیری داشته و به اندازه کافی متنوع باشند که بتوانند هر نوع نیازمندی را پوشش دهند و همچنین به قدر کافی ساده برای استفاده و مدیریت باشند. سربارهای متحمل شده به منظور تامین اهداف ضروری، مستقیما بر روی کارایی یک چارچوب تاثیرگذار است. بنابراین کاهش سربارها باید قسمتی از امکانات برجسته و مهم باشند. دراین مقاله ما مدل مرجعی را که تلاش می کند تا چنین نیازمندیهایی را تامین کند در حین اینکه به سربارها نیز اشاره می کند را ارایه می دهیم. ما ضرورت استفاده از مفهوم خارج از قفسه را در اجزاء نرم افزاری مطرح می کنیم و همچنین نتایج کارایی بهتر را در پیاده سازی قالب مطرح شده خود ارایه می دهیم.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، شبیه سازی رایانش ابری، مراکز داده مبتنی بر رایانش ابری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.