سنجش رضایت شغلی کارکنان و ارایه راهکارهایی برای بهبود آن (مطالعه موردی : در یکی از صنایع SME با سطح تکنولوژی متوسط)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
- کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE02_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 805
نویسندگان
مدیر عامل شرکت مشاوران بهین تدبیر کیان، تهران
چکیده
مساله رضایت شغلی کارکنان همواره یکی از موضاعات مهم سازمانی است که مدیران باید به آن همواره توجه داشته باشند. افزایش انگیزه کارکنان در هر حوزه کاری، نتیجه مستقیم در افزایش بهره وری آنها دارد. برای دست یابی به این هدف مهم، شناخت و اندازه گیری عوامل موثر در ارتقای انگیزه و رضایت شغلی در هر سازمانی اهمیت بالایی دارد و می تواند مدیران را در تحقق اهداف سازمان یاری دهد. هدف اصلی این پژوهش، سنجش رضایت شغلی کارکنان یک شرکت تولیدی متوسط(SME) با سطح تکنولوژی متوسط، شناسایی نقاط قوت و ضعف آن و ارایه راهکارهایی برای بهبود است. تعداد کل جامعه آماری 201 نفر بوده است که کل جامعه به صورت تمام شماری مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش از پرسشنامه استاندارد رضایت مندی مینه سوتا، رضایت شغلی افراد بر اساس متغیرهایی چون نظام پرداخت، ماهیت و شان شغل، مسیر پیشرفت شغلی، جو و ارتباطات سازمانی، فعالیت های واحد منابع انسانی، سبک رهبری، شفافیت سیاست ها و استراتژی ها و همچنین امکانات و شرایط فیزیکی محل کار مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که انجام اقداماتی در جهت بهبود شاخص های مربوط به نوع شغل، جو سازمان و ارتباطات باعث ارتقای انگیزه و افزایش رضایت شغلی کارکنان در واحد صنعتی مورد مطالعه می شود.کلیدواژه ها
رضایت شغلی، نظریه های رضایت شغلی، منابع انسانی، شرکت های کوچک و متوسطمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.