ارزیابی کمی کاربری مدارس دولتی شهرعجب شیر و بررسی کمبودهای موجود وآینده طبق سرانه های استاندارد

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016
  • کد COI اختصاصی: TNSI01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 533
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم صباحی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، واحد عجب شیر، دانشگاه آزاد اسلامی، عجب شیر، ایران

امیر رضا کریمی آذری

عضو هیات علمی دانشگاه گیلان، دانشکده معماری وهنر، گروه معماری

چکیده

آموزش وپرورش زیربنای توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی جامعه است بررسی عوامل موثر بر پیشرفت وترقی جوامع پیشرفته نشان می دهد که همه این کشورها، آموزش و پرورش توانمند وکارآمدی داشته اند. همچنین در هر نظام آموزشی، عوامل بسیاری با یکدیگر عمل می کنند تا یادگیری و پیشرفت تحصیلی برای دانش آموزان حاصل گردد هرقسمت از این نظام باید به گونه ای آماده شود که دسترسی به بازده مطلوب و اهداف مورد نظر میسر شود، زیرا اگر جزیی ازنظام از کار باز ایستد، کارایی اجزای دیگرنظام کاهش یافته وصدمه خواهد دید. نقاط ضعف در بخش فرهنگی شاید به ظاهر و در نگاه اول معضل نباشد ولی در بلند مدت اثر سوء خود را در میان جامعه به جای خواهد گذاشت، از آنجایی که تعلیم و تربیت انسان ها ازجایگاه والایی برخوردار است هردولت وحکومتی می کوشدکه برای پرورش نسل های آینده کشور برنامه ریزی دقیق واساسی نماید که همواره تاکید مسولان نظام هم بر این بوده است . به منظور بالا بردن سطح و به ویژه کیفیت آموزش وکاربرد آن درجهت پیشرفت در سطوح مختلف پژوهش هایی باید انجام گردد که آموزش را تسریع بخشیده و موانع آموزشی را از راه برداشته و حتی الامکان آن را کم نماید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که با توجه به جمعیت سال 1394 شهرعجب شیر مقدار 26521 مترمربع با کمبود فضاهای آموزشی مواجه هستیم.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی کالبدی، مدارس عجب شیر، ارزیابی، سرانه، کمبودها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.