بررسی موانع فردی و سازمانی ارتقای زنان به پست های مدیریتی ادارات شهرستان سقز
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نخستین کنگره ملی زنان موفق ایران
- کد COI اختصاصی: SIWOMEN01_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 449
نویسندگان
دانشیار روانشناسی،گروه علوم تربیتی،دانشگاه تربیت دبیرشهید رجایی،تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی،دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی،تهران
چکیده
یکی از شاخص های مهمی که به عنوان معیار توسعه جنسیتی و نیز توانمند سازی زنان مورد توجه قرار می گیرد میزان مشارکت زنان در تصمیم گیری های کلان کشور و همچنین حضور آنها در پست های مدیریتی است. مشارکت زنان در فعالیت های مختلف سازمانی، اجتماعی, سیاسی و اقتصادی باعث می شود تا آنان دانش مدیریتی بالاتری را کسب نموده و در تصمیم گیری های مربوط به سرنوشت خود و نهایتا کشورشان موثر واقع گردند. این مقاله پژوهشی با هدف شناسایی اصلی ترین موانع ارتقاء زنان به پستهای مدیریتی در شهرستان سقزبه روش پرسشنامه ای و با بهره گیری از جامعه کارکنان دولت, با نمونه 196 نفری انجام گرفته و به بررسی تاثیر مولفه های فردی و سازمانی عدم حضور زنان در مناصب مدیریتی پرداخته که پس از بررسی نتایج بدست آمده مشخص گردید موانع فردی نسبت به موانع سازمانی بیشترین تاثیر را در عدم ارتقای زنان داشته و علاوه بر عوامل فردی وسازمانی عوامل دیگری نیز در عدم ارتقاء زنان به پستهای مدیریتی دخیل می باشند.امید است نتایج بدست آمده آگاهی لازم را به زنان در این خصوص داده تا تلاش مطلوب را جهت رفع موانع موجود انجام دهند.کلیدواژه ها
موانع فردی،موانع سازمانی،زنان ،مدیریتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.