ارتباط بین سبک های مدیریت کلاس با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان متوسطه شهر شیراز

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HPCONF01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 749
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژگان ابجدیان

محمدحسن صیف

چکیده

هدف این تحقیق ارتباط بین سبک های مدیریت کلاس با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان متوسطه شهر شیراز می باشد. پژوهش حاضر از نوع توصیفی _ تحلیلی میباشد که به صورت میدانی انجام شده است. جامعه آماری مورد مطالعه کلیه دانش اموزان متوسطه شهر شیراز در سال 95 بودند، که متاسفانه آمار جامع در مورد تعداد تعداد دانش آموزان در اختیار نبود. بر این اساس فرمول تعیین حجم نمونه کوکران در مواقعی که تعداد جامعه اماری مشخص نمی باشد می بایست 384 نفر به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شود در نهایت پس از جدا سازی پرسش نامه های مخدوسه 369 پرسش نامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای دست یابی به اهداف تحقیق از پرسش نامه اطلاعات فردی به منظور شناخت ویژگی های جمعیت شناختی،پرسش نامه سبک های مدیریت کلاس والف (1980) که در 4 خرده مقیاس مدیریت آموزش، مدیریت افراد، مدیریت رفتار و رویکرد مدیریت بود. این پرسش نامه بر اساس مقیاس 5 ارزشی لیکرت طراحی شد. و همچنین برای سنجش پیشرفت تحصیلی دانش هموزان از پرسش نامه 60 سوالی آقای ساعتچی( 1387)،که سوالات این پرسش نامه براساس بلی و خبر بود استفاده شد. روایی هر دو پرسشنامه به تایید 15 نفر از متخصصین رسید و پایایی آنها در یک مطالعه مقدماتی با 30 نفر آزمودنی مورد بررسی قرار گرفت و پایایی آنها به ترتیب 91 / 0 و 86 / 0 محاسبه شد . برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از روش آمار توصیفی وآمار استنباطی استفاده گردید. از آزمون کولموگروف اسمیرنوف، آزمون همبستگی پیرسون جهت بررسی فرضیه های تحقیق استفاده گردید. محاسبات آماری تحقیق حاضر با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت. نتایج نشان داد بین تمام خرده مقیاس های مدیریت کلاس با نقش پیشرفت تحصیلی ارتباط معناداری وجود دارد.

کلیدواژه ها

پیشرفت تحصیلی، متوسطه، مدارس شیراز، مدیریت کلاس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.