کنترل توان راکتیو، بهبود پروفیل ولتاژ و اصلاح ضریب توان شرکت پتروشیمی کارون
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC06_264
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 564
نویسندگان
دانشکده برق، دانشگاه شهید بهشتی
دانشکده برق، دانشگاه شهید بهشتی
شرکت پتروشیمی کارون، ماهشهر
شرکت پتروشیمی کارون، ماهشهر
چکیده
اصلاح ضریب توان عبارت از تامین توانراکتیو مورد نیاز در محل مصرف به جای تامین آن از نیروگاه می باشد.مصرف توانراکتیو دو موضوع را در پی دارد. اول، لزوم بزرگتر بودن ظرفیت جریان کابلها وخطوط از مقدار لازمبرای تامین تواناکتیو و دوم، کاهش ظرفیت تولید توان اکتیو در ژنراتورها و درنتیجه افت بازده آن می باشد.نتیجه این دو مورد افزایش هزینه های بهره برداری سیستم می باشد. بنابراین توسعه دهندگان سیستم هایقدرت تمایل دارند تا ضریب توان سیستم نزدیک به واحد باشد و مصرف کنندههای با ضریب توان پایین را جریمه مینمایند. همچنین نوسانات توانراکتیو به بروز نوسانات ولتاژ در نقاط تغذیه میانجامد. این تغییرات ولتاژ اثراتنامطلوبی بر محدوده ولتاژ و عملکرد سیستمهای حفاظتی شبکه خواهد داشت. جهت ممانعت از رخ دادن این موارد حفظ تغییرات ولتاژ در بازه مشخص لازم می باشد. هدف این مقاله کنترل توان راکتیو، بهبود پروفیل ولتاژو اصلاح ضریب توان شرکت پتروشیمی کارون می باشد تا از این طریق از تحمیل هزینه های اضافی جلوگیری شود. بدین منظور با بررسی روش های مختلف اصلاح ضریب توان، سیستم مناسبی از نظر فنی و اقتصادی طراحی و ارایه می گردد. نتیجه شبیه سازی ها موثر بودن سیستم طراحی شده را در بهبود حالت دایم و گذرای سیستم نشان داده است.کلیدواژه ها
توان راکتیو - پروفیل ولتاژ - ضریب توانمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.