تولید سرمایش با استفاده از اثر مغناطیس
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی
- کد COI اختصاصی: ETEC06_186
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1437
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی مکانیک ، دانشکده مهندسی ، دانشگاه آزاد واحد نور
استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد واحد نور
چکیده
یخچال های خانگی مسیول بخش قابل توجهی از انتشار گازهای مخرب و مصرف انرژی در مصارف خانگی هستند. استفاده از تکنولوژی های جدید مانند سرمایش مغناطیسی می تواند در کاهشاثرات مخرب نقش بسزایی داشته باشد. در این تحقیق طراحی یک یخچال مغناطیسی خانگی موردبررسی قرار گرفته است. در این مقاله تاریخچه و پدیده مگنتوکالریک مورد بررسی قرار گرفته است، همچنین معادلات اثر مگنتوکالریک جهت شبیه سازی و درک فرآیند بیان شده است. سپسسیکل یخچال و مدل سازی قلب آن یعنی بستر مغناطیسی متخلخل مورد ارزیابی قرار گرفته است. با استفاده از مدل توسعه داده شده، طراحی یک یخچال خانگی انجام، و نشان داده شده است کهبا استفاده از سیستم سرمایش مغناطیسی، می توان به ظرفیت های سرمایش خانگی و یا بیشتر دست پیدا کرد. در نهایت یخچالی با حجم 440 لیتر با ضریب عملکرد 5 طراحی شده و ابعاد ومشخصات بستر، ماده مغناطیسی مورد استفاده، دبی سیال، ترکیب آن و زمان بندی سیکل استخراج شده است. کار پمپ و ظرفیت حرارتی مبدل های مورد استفاده نیز برآورد شده است.میزان کار میدان مغناطیسی نیز که در طراحی موتورهای خطی جابجا کننده مغناطیس دایم اهمیت دارند محاسبه شده است. میزان بار برودتی تا 200 وات مطابق شرایط یک یخچال واقعی با استفاده از سیستم فوق قابلاستحصال بوده که در بازه دمایی گسترده ای تا دمای فریز 18 - درجه سانتیگراد کارایی مناسبی از خود نشان می دهد.کلیدواژه ها
بستر متخلخل-مگنتوکالریک-مغناطیسه-یخچالمقالات مرتبط جدید
- بازنگری در حکمرانی آب زیر سایه میراث آب بندان ها در شمال ایران
- شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر هوشمندسازی کسب وکار در صنعت بیمه
- به سوی تحول دیجیتال، رویکرد COVID یا CCVID۱ (ارائه الگوی پیاده سازی تحول دیجیتال در شرکت های بیمه ای)
- ارائه مدل کسب و کار مبتنی بر فناوری بیمه« اینشورتک» برای استارتآپهای بیمه
- تحلیل تطبیقی هوشمندسازی کسب و کار در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.