بررسی تاثیر هوش فرهنگی بر قابلیت کسب دانش بینالمللی و قابلیت انطباقپذیری(مطالعه موردی: شرکت ایساکو)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: AMTM02_346
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 414
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه قهقایی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران ایران

میراز حسن حسینی

عضو هیات علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران ایران

نادر محقق

عضو هیات علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاهآزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران ایران

چکیده

آنچه در دهه های اخیر بیش از پیش نمود پیدا کرده است، بین المللی شدن تجارت و روی آوردن شرکتها به بازارجهانی است در این شرایط شرکتها از طریق مختلف می کوشند تا کالاها و خدمات خود را در سرتاسر دنیا به فروش برساند و سود خود را حداکثر سازند از این رو هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر هوش فرهنگی بر قابلیت کسب دانش بین اللمللی و قابلیت انطباق پذیری مطالعه موردی: شرکت ایساکو بوده است تحقیق حاضر را می توان از نظر هدف و ماهیت تحقیق در رده تحقیقات کاربردی به حساب آورد روش اجرای پژوهش حاضر توصیفی تحلیلی به شیوه پیمایشی و طرح پژوهش همبستگی از نوع معادلات ساختاری است جامعه آماری پژوهش کارکنان شرکت ایساکو هستند. با توجه به بررسیهای عمل آمده تعداد کل کارکنان این شرکت 1650 نفر هستند و که 299 نفر از آنان در پژوهش شرکت کردند. ابزارهای این پژوهش پرسشنامه هوش فرهنگی، قابلیت کسب دانش بین المللی قابلیت انطباق پذیری است . پایایی و روایی ابزارها با استفاده از ضریبآلفای کرونباخ، پایایی ترکیبی و تحلیلی عاملی تاییدی مورد بررسی قرار گرفت که نتایج به دست آمده نشان از پایایی و روایی مورد قبول برای ابزارها داشت. جهت تجزیه و تحلیل داده ا از ضریب همبستگی پیرسون و روش معادلات ساختاری با نرم افزار پی ال اس استفاده گردید. نتایج نشان داد هوش فرهنگی بر قابلیت کسب دانش بین المللی و قابلیت انطباق پذیری تاثیر مثبت و معناداری دارد. قابلیت کسب دانش بین المللی بر قابلیت انطباق پذیری تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

هوش فرهنگی، قابلیت کسب دانش بین الملل، قابلیت انطباق پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.