سیاست در شعر عصر مشروطه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH01_497
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 574
نویسندگان
کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی
کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی
دانشجوی کارشناسی تربیت معلم شهید باهنر همدان
استادیار دانشگاه پیام نور همدان
چکیده
از بدو پیدایش آدم، سیاست قرین نسل بشر در تمام ادوار بوده است. این سیاست بوده است که انسانها را با واژه های قدرت و حکومت آشنا کرده و پیدایش موضوعاتی مانند فقر و غنا، تبعیض اقتصادی، اختلاف طبقاتی، و اصولا آنچه که مربوط به مسایل عمومی می شود را موجب شده است. در تمام طول تاریخ همیشه یک طرف معادلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، ملتها و طرف دیگر آن دولتها بوده اند. اما آنچه در این میان حایز اهمیت است چگونگی بیان خواسته هایی است که رنگ و بوی منافع ملی داشته و از سوی ملتها به طرق مختلفی از جمله جنگ، انقلاب یا گفتمان و... مطرح شده و پاسخ های متقابل مختلفی از سوی دولتها به دنبال داشته است. یکی از ابزارهایی که بشر برای بیان خواسته ها و یا بر کرسی نشاندن افکار و عقاید شخصی، قومی یا در نگاهی کلی تر عقاید ملی بدان متوسل شده زبان ادبی بوده است. چه بصورت نظم و چه بصورت نثر. اما زبان نظم در این میان موثر تر بوده است. نگارنده به بررسی تحولات مختلف سیاسی، اجتماعی، حکومتی و عقیدتی در عصر مشروطه و تاثیر آن در اشعار شاعران این دوره که هر کدام زبان گویای ملتهای زمان خویش در برابر دولتهای خودکامه و مستبد بوده اند پرداخته و ، ابیاتی از این شاعران را که بیشتر طرف مخاطب آنها سران سیاسی وحکومتی بوده اند به عنوان نمونه ذکر کرده است.کلیدواژه ها
سیاست، شعر فارسی، عصر مشروطه،مقالات مرتبط جدید
- مروری بر نوآوری های شبکه توزیع بیمه و چالش های آن با استفاده از تحلیل بیبلیومتریک
- شناسایی و رتبه بندی چالش های موثر بر آینده شبکه فروش با استفاده از تکنیک دلفی فازی
- تغییرات و چالش های آینده شبکه فروش در صنعت بیمه
- تببین و شناسایی چالش های شبکه فروش در صنعت بیمه مبتنی بر تحولات دیجیتال
- بررسی نقش نمایندگان بیمه در ایجاد وفاداری مشتری به بیمه عمر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.