بهرهوری هزینه بهسازی زیرساختهای راهآهن
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE08_359
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1395
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،کارشناس شرک
دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران،کارشناس ش
چکیده
امروزه روشی متشکل از ترکیب تعمیر و نگهداری جاری و بهسازی دوره ای اجزای مختلف، برای نگهداری زیر ساخت های را ه آهن متداول گشته است . اگرچه راه آهن کشورهای مختلف به نسبت های مختلفی این روش را بکار می گیرند ولی همه آنها در مناسب بودن این روش اتفاق نظر دارند . با این وجود تا امروز بهره وری هزینه این روش با استفاده از اطلاعات تجربی در کشورمان مورد تحلیل قرار نگرفته و از این دید بر روی برتری این روش بر دیگر روش ها ارزیابی صورت نگرفته است . هدف از این مقاله، ارزیابی بهره وری هزینه روش تعمیر و نگهداری مبتنی بر بهسازی با استفاده از اطلاعات مالی کشور و همچنین ارائه مدل هزینه تعمیر و نگهداری در شبکه ریلی بر اساس هزینه های صورت گرفته در چند سال اخیر در کشور می باشد . نتایج نشان می دهند که آن دسته از روش هایی که به بهسازی وزن بیشتری می دهند، در مقایسه با حالت های دیگر، هزینه واحد نگهداری کمتری را ایجاد می کنند. نتایج بر این مهم تاکید می کنند که اگر در شبکه ریلی کشور، نگهداری بر مبنای بهسازی در دستور کار قرار گیرد، کاهش هزینه واحد تعمیر و نگهداری منجر به صرفه جویی قابل توجهی در منابع کشور خواهد شد.کلیدواژه ها
تعمیر و نگهداری، بهسازی، بهره وری هزینه، هزینه واحد نگهداریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.