تحلیلی بر گردشگری شهری اردبیل با استفاده از مدل برنامه ریزی استراتژیک (SWOT)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی های پاک با محوریت مدیریت منابع طبیعی ، کشاورزی و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: ATTITTDE02_273
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 630
نویسندگان
دانشجوی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی ارشد باستان شناسی ، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشجوی دکتری مهندسی کشاورزی ، دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
صنعت توریسم با درآمد سالانه نزدیک به 1000 میلیارد دلار در جهان، یکی از مهمترین پدیدههای قرن حاضر است که علاوه بر فقرزدایی، عدالت گستری و اشتغال زایی، درآمد بالایی را ایجاد کرده و برای فقرا نیز ایجاد شغل میکند. براساس آمار منتشره سازمانجهانی توریسم، تعداد گردشگران در سطح جهان از سال 1950 تاکنون 36 برابر شده است به. طوریکه از 25 میلیون در نفر سال 1950، به حدود 1018 میلیون در نفر سال 2010 افزایش یافت در. این بین، گردشگری برای ایران که وابستگی شدیدی به درآمدهای نفتی دارد، میتواند به عنوان راه حلی برای رهایی از وابستگی به درآمدهای نفتی و خروج از اقتصاد تک محصولی باشد. گردشگری مفهومی بسیارگسترده در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پیدا کرده به و یک صنعت بدل شده به طوری از که به آن عنوان صادرات نامریی که مرکز اقتصادی در آن شهرها هست، نام میبرند. در این میان شهر اردبیل نیز به دلیل شرایط خاص جغرافیایی خود، دارایاستعدادهای فراوانی در زمینه گردشگری میباشد. لذا پژوهش پیش با رو روش توصیفی - تحلیلی با استفاده از مدل برنامه ریزی استراتژیک ( swot (به ارایه استراتژی و ها راهبردهای موثر در توسعهی شهر با استفاده از گردشگری پرداخته است. کمبود سرمایه گذاری ها، ضعف تبلیغات و ضعف اخ تیارات سازمانی و نهادی ... و موانع اصلی توسعه گردشگری شهری اردبیل به شمار می .رودکلیدواژه ها
گردشگری، شهر اردبیل، تحول اقتصادی– اجتماعی، جاذبههای گردشگری ،. مدل Swotمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.