مروری بر روش های تشخیص پولشویی در بانکداری الکترونیک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی مهندسی برق مجلسی
  • کد COI اختصاصی: NCEEM01_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1939
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا پورعبدی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

علی هارون آبادی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

چکیده

در دهه های اخیر به علت توسعه محصولات و خدمات مالی عرضه شده، پیچیده ترشدن ارتباطات مالی، پیشرفت تکنولوژی و افزایش سرعت جریان های پولی در گستره جهان، روشهای پولشویی بسیار مبتکرانه تر شده اند. در مطالعات گوناگون با افزایش دسترسی به داده های مشتریان و بهبود قابلیت های تحلیلداده ها بوسیله روشهای هوشمند، فعالیتهای مختلفی به منظور تحلیل رفتار مشتریان انجام شده است. تکنیکهای شناسایی علاوه بر آنکه تقلب ها وکلاهبرداری های صورت گرفته در یک سازمان را شناسایی کرده و مورد تجزیه تحلیل قرار میدهد. به نوعی با شناخت رفتار مشتریان سعی در پیش بینی رفتار آتی آنها داشته و ریسک انجام تقلب ها را کاهش می دهد.در این پژوهش روشهای متعدد تشخیص پولشویی مورد بررسی قرار گرفته و نقاط قوت و ضعف آنها بیان شده است.

کلیدواژه ها

پولشویی، تحلیل داده ها، تقلب، روش های هوشمند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.