امکان سنجی بکارگیری روسازی بتن غلتکی بجای روسازی آسفالتی در معابر شهری استان سیستان و بلوچستان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU04_2022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید سارانی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد زاهدان ، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بیرجند، ایران

مسعود رسولیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شاهرود، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، شاهرود، ایران

مهدی نوری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ترابری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بیرجند، بیرجند، ایران

سعید سارانی

دانش آموز چهارم متوسطه علوم تجربی،دبیرستان پسرانه نمونه ولی عصر، زاهدان، ایران

چکیده

همواره انسان تلاش می کند تا با استفاده از تکنولوژی های برتر زیستگاه مناسب تری را فراهم ساخته و راحتی و آرامشبیشتری تجربه کند اما استفاده از برخی تکنولوژی ها در هر منطقه پاسخگو نمی باشد و باید روش کار جدیدی را انتخابکرد. مشاهده می شود که روسازی های آسفالتی در شهرستانهای سیستان و بلوچستان خدمت دهی مناسبی ندارد ومشکلاتی از قبیل: ایجاد خرابی و شکست پس از گذشت مدت کوتاهی از اجرا، آلودگی های زیست محیطی ناشی از تولیدآسفالت در مناطق شهری، کمبود قیر به علت عدم وجود پالایشگاه، و صرف هزینه و زمان زیاد در اجرا، نگهداری و تعمیررا ایجاد می کند. این در حالی است که روسازی بتن غلتکی با وجود معایب جزیی که با پرداخت مناسب سطح قابلحذف می باشد می تواند از این مشکلات جلوگیری کند. در پایان تحقیق این نتایج حاصل شد که روسازی بتن غلتکینسبت به روسازی آسفالتی دارای فراوانی مصالح در سیستان و بلوچستان، کاهش و حذف الودگی های زیست محیطی وگازهای سمی در مناطق شهری، عمر خدمت دهی بیشتر، کاهش هزینه های ساخت و نگهداری، افزایش سرعت اجرا،مقاومت و دوام بیشتری می باشد. لذا روسازی بتن غلتکی گزینه ی مناسب تری برای اجرا در مناطق شهری استانسیستان و بلوچستان است.

کلیدواژه ها

امکان سنجی، سیستان و بلوچستان، روسازی بتن غلتکی، روسازی آسفالتی، معابر شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.