مدیریت یکپارچه منابع و مصارف سدهای ملاصدرا، درودزن و سیوند در استان فارس
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU04_0052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 757
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی عمران، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران
مربی گروه مهندسی عمران، واحد بیضا، دانشگاه آزاد اسلامی، بیضا، ایران
چکیده
چالش های مدیریت آب شیرین به طور فزاینده ای همه گیر شده است. تخصیص منابع آب محدود بین تقاضای کشاورزی، نیاز شهری و زیست محیطی، نیاز به جامع نگری در فرضیات منابع آب موجود، نیازها، کیفیت آب و اکولوژی دارد. بر همین اساس با توجه به افزایش نیازهای آبی کشاورزی، شرب و صنعت، به دلیل افزایش دمای جهانی، تغییرات اقلیمی و بارش، افزایش نرخ رشد جمعیت، استفاده از مدل های نرم افزاری به عنوان ابزاری عملی برای تحلیل و برنامه ریزی منابع آب استفاده می شود. هدف از انجام این تحقیق مدلسازی منابع و مصارف آب نقاط تقاضای پایین دست سدهای ملاصدرا، درودزن و سیوند در استان فارس و همچنین ارایه راهکارهای مدیریتی به منظور مقابله با کمبود آب برخی از نقاط تقاضا در تعدادی از ماه های سال توسط نرم افزار weap بود. نتایج این تحقیق نشان داد که سناریوی افزایش راندمان شبکه آبیاری به 80 درصد، خطوط انتقال آب شرب و صنعت به 95 درصد و کاهش سطح زیرکشت اراضی به میزان 50 درصد، تا حدی کمبود آب هریک از نقاط تقاضای پایین دست سدهای مذکور را جبران خواهد نمود.کلیدواژه ها
دریاچه بختگان، Weap، تخصیص آب، سناریو، تامین آبمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.