افزایش میزان پیشروی در حفریات آماده سازی معدن زغالسنگ همکار با استفاده از بهینه سازی پارامترهای انفجار
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
- کد COI اختصاصی: IMEC02_098
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1819
نویسندگان
مهندس استخراج معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان
مهندس استخراج معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان
مهندس استخراج معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
روند پیشرفت فعالیت های یک معدن زیرزمینی در طول دوره ی آماده سازی متأثر از میزان پیشروی سینه کارهای مختلف می باشد. در ارتباطی متقابل هدف از حضور سایر بخش های یک معدن نیز به اتمام رساندن حفریات طبق زمان مقرر است. بنابراین عیب یابی و رفع عیوب موجود در مراحل اجرای یک سیکل پیشروی امری ضروری و اثر گذار بر کیفیت و کمیت کلیه بخش های یک کارگاه معدنی می باشد. به طور مشابه در میان مراحل چندگانه یک سیکل، مرحله چالزنی و در پی آن خرج گذاری کلیدی ترین مراحل هستند و عدم موفقیت در اجرای این دو مرحله، اجرای مراحل دیگر را مختل می کند و یا به طور کامل به حال تعلیق در می آورد. در این پروژه با اعمال تغییراتی در روند حفاری، خرج گذاری و انفجار در یکی از سینه کارهای معدن زغالسنگ همکار سعی بر افزایش میزان پیشروی در هر سیکل و در نتیجه کاهش هزینه های سرشکن برای هر متر حفاری شده است. مهم فعالیت ها تغییر در الگوی چالزنی به صورت افزایش تراکم چال در برش اولیه بوده است. همچنین توالی منظم و حساب شده تاخیرها به عنوان مهمترین عامل ایجاد سطح آزاد برای برش بعدی در نظر گرفته شده استکلیدواژه ها
آتشباری، الگوی چالزنی، تونلسازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.