بررسی رابطه میزان استفاده مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیکی با جذب منابع بانکی در شعب بانک پاسارگاد منطقه شرق کشور

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی دستاوردهای نوین در علوم مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: AMECONF02_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 617
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی میرزایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی

سنجر سلاجقه

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

فرزانه بیگ زاده عباسی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

چکیده

این تحقیق با هدف بررسی رابطه میزان استفاده مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیکی با جذب منابع بانکی در شعب بانک پاسارگاد منطقه شرق کشور انجام شده است. روش تحقیق بصورت توصیفی - همبستگی بوده، جامعه آماری تحقیق شامل کلیه کارکنان شعب بانک پاسارگاد منطقه شرق کشور (استانهای خراسان شمالی،خراسان رضوی،خراسان جنوبی،زاهدان،کرمان) به تعداد 230 نفر و کلیه مشتریان آنها می باشد. حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی - مورگان برابر با 140نفر از کارکنان و برای مشتریان 384 نفر بوده که به ترتیب بصورت تصادفی طبقه ای متناسب با حجم جامعه وتصادفی ساده انتخاب شده اند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده از بانکداری الکترونیکی با روایی 88/0 و پایایی 94/0 و پرسشنامه جذب منابع بانکی با روایی 82/0 و پایایی 95/0 استفاده شده است. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار spss20 انجام گرفته و از آماره های توصیفی و استنباطی مثل میانگین، انحراف معیار، ضریب همبستگی پیرسون و اسپیرمن استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد که بین میزان استفاده مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیکی و جذب منابع بانکی در شعب بانک پاسارگاد منطقه شرق کشور رابطه مستقیم و معنی داری وجود دارد. همچنین بین استفاده مشتریان از خدمات دستگاه های خود پرداز، کارتخوان، موبایل بانک و اینترنت بانک پاسارگاد و جذب منابع بانکی در شعب این بانک رابطه مستقیم و معنی داری وجود دارد، باتوجه به نتایج تحقیق پیشنهاداتی در پایان تحقیق ارایه شد.

کلیدواژه ها

خدمات، بانکداری الکترونیکی، جذب منابع بانکی، بانک پاسارگاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.