نقش شبکه های اجتماعی مجازی تلفن همراه در توسعه نگرش یادگیرنده مادام العمر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی نوآوری های اخیر در روانشناسی، مشاوره و علوم رفتاری
  • کد COI اختصاصی: PSYCHO03_162
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 475
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عاطفه یوسفی

دانش آموخته برنامه ریزی درسی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

نرگس کشتی آرای

دانشیار برنامه ریزی درسی، واحد اصفهان (خوراسگان)، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران

چکیده

هدف کلی از انجام این پژوهش بررسی نقش شبکه های اجتماعی مجازی تلفن همراه در توسعه نگرش یادگیرنده مادام العمر دانشجویان بود. روش پژوهش حاضر توصیفی پیمایشی و جامعه موردمطالعه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بود که تعداد آنها 10017 نفر بودند و با استفاده از جدول مورگان و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای تعداد 384 نفر برای شرکت در پژوهش حاضر انتخاب شدند ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی محتوایی آن مورد تایید اساتید و صاحب نظران رشته علوم تربیتی قرار گرفت و پایایی آن 0/92 به دست آمد. به منظور تجزیه وتحلیل اطلاعات ابتدا نرمال بودن توزیع نمرات از طریق آزمون کولموگوروف-اسمیرنوف بررسی شد و با توجه به توزیع نرمال نمرات از آزمون های آماری پارامتریک مناسب همچون تی تک نمونه ای و تی مستقل برای متغیرهای دوسطحی استفاده گردید. در ضمن عملیات آماری در نرم افزارهای SPSS انجام شد. یافته های پژوهش بیانگر آن است که بین شبکه های اجتماعی مجازی تلفن همراه در حیطه توسعه ی نگرش یادگیرنده مادام العمر رابطه معنادار، وجود دارد. درنتیجه پیشنهاد میشود عوامل اجرایی دانشگاه، تدابیری اتخاذ کنند، تا شبکه های اجتماعی مجازی تلفن همراه موجب افزایش انگیزه فراگیران شود. در این زمینه اطلاع رسانی و دادن آگاهی به فراگیران در مورد مزایا و کاربردهای مناسب شبکه های اجتماعی و فرصت هایی که این شبکه ها در اختیار دانشجویان قرار میدهد، برای ایجاد یا تغییر نگرش فراگیران مناسب است.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، شبکه های اجتماعی مجازی، تلفن همراه، یادگیری، یادگیری مادام العمر، نگرش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.