ضرورت های توجه به مباحث چندفرهنگی در آموزش بزرگسالان.

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی توانمند سازی جامعه در حوزه علوم اجتماعی، روانشناسی و علوم تربیتی
  • کد COI اختصاصی: PECONF02_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 448
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیداحسان موسوی

کارشناس ارشدبرنامه ریزی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی

محمدحسین شریفی

کارشناس ارشدبرنامه ریزی درسی دانشگاه خوارزمی.

علی معظمی گودرزی

کارشناس ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحدبروجرد.

محمدحسن افشار

کارشناس ارشدتکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی.

چکیده

اهتمام و توجه لازم به امر آموزش، اولین و اساسی ترین گام توسعه محسوب می شود(قنبری وبرقی، 88)، این مساله به حدی روشن است که همه کشورها دریافته اند سرمایه گذاری در امر آموزش علی رغم اینکه ثمرات خود را به زودی در معرض بهره برداری قرار نمی دهد، اما غفلت از آن سنگین ترین خسارات را به ساختار اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور وارد خواهد آورد. از طرف دیگر، هنگامی که نقش بزرگسالان در توسعه کشور را در نظر بگیریم، اهمیت آموزش آنان به عنوان ضرورتی انکارنشدنی و اجتناب ناپذیر، خود را می نمایاند. آموزش بزرگسالان دارای اصول روش ها و ابزارها و مسایل مخصوص به خود میباشد(میردامادی وهمکاران، 86 )که باید مورد توجه قرار گیرند از جمله این مسایل که توجه کارشناسان تعلیم و تربیت را به خود جلب کرده مباحث مرتبط با چندفرهنگی می باشند. بنابراین هدف مطالعه حاضر این است که ضرورت های توجه به مسایل چندفرهنگی در آموزش بزرگسالان را شناسایی کند. برای نیل به هدف مذکور از روش توصیفی تحلیلی استفاده شده است ؛ جمع آوری اطلاعات مورد نیاز به صورت کتابخانه ای می باشد.نتایج این تحقیق نشان می دهد که مهم ترین ضرورت ها عبارتند از: واقعیت های اجتماعی،تاثیر زمینه فرهنگی و نژادی بر رشد و پیشرفت، ضروت های ناظر بر ویژگی های خاص کشور ایران، توجه و تکلیف اسناد و قوانیین بالادستی کشور، فلسفه تاسیس مدارس، ویژگی های خاص مربوط به یادگیری بزرگسالان، ویژگی های خاص مربوط به روش های آموزش بزرگسالان وشرایط سنی، جنسیتی و تحصیلی بزرگسالان.

کلیدواژه ها

آموزش، ضرورت، آموزش بزرگسالان، چندفرهنگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.