عدالت آموزشی از منظرکلاس های چند پایه در ایران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران
- کد COI اختصاصی: ESCONF02_088
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2273
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی پیوسته علوم تربیتی، دانشگاه فرهنگیان پردیس امیرکبیرالبرز
مربی ، گروه علوم تربیتی ، دانشگاه فرهنگیان، البرز، ایران
چکیده
هدف اصلی این پژوهش بررسی عدالت آموزشی از منظرکلاس های چند پایه در ایران است. برای انجام این پژوهش از روش مروری کتابخانه ای استفاده شده است. با توجه به این که آموزش و پرورش یک حق عمومی است، عدالت آموزشی حکم می کند که همه انسان ها چه در مناطق شهری و چه در مناطق روستایی و عشایری از این حق برخوردار شوند، کلاس های چند پایه به عنوان راهکاری برای بهره گیری کودکان در این مناطق می باشد که در آن یک معلم به تنهایی چند پایه را به طور هم زمان تدریس می کند. کاهش جمعیت روستاها و به دنبال آن، کمبود جمعیت دانش آموزی، مهاجرت و کمبود معلمان ابتدایی در برخی مناطق، مسایل و مشکلات اقتصادی و مالی از جمله عوامل تشکیل کلاس های چند پایه می باشد. در این مقاله ضمن بیان محاسن، معایب و مشکلات کلاس های چند پایه، شیوه های اداره این کلاس ها که شامل سه روش پایه محوری، گروهی و تلفیقی است و همچنین روشهای تدریسی که مناسب این کلاسها می باشند ذکر شده است. از جمله روش های تدریس مناسب این کلاسها روش تدریس همیاری، سخنرانی، پرسش و پاسخ، حل مسیله، روش اعضای تیم و پروژه است. در آخر پیشنهاداتی جهت بهینه کردن آموزشهای چند پایه نیز، بیان شده است.کلیدواژه ها
کلاس های چند پایه، تدریس چند پایه، عدالت آموزشیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.