مقایسه رفتار سیتسم مهاربند 7 و 8 در طبقات متوالی در حضور ورق میانگذر با سیستم متداول

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد
  • کد COI اختصاصی: ISSS07_078
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 586
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرسول میرقادری

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران

الهه روستاییان

دانشجوی کارشناسی ارشد گرایش سازه، داانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران

چکیده

در این مقاله به بررسی رفتار سیستم مهاربندی 7 و 8 در طبقات متوالی در حضور ورق میانگذر پرداخته شدهاست. در این سیستم پیشنهادی تیر میانی به صورت دوبل ناودانی بوده و ورق گاست از بین آن عبور داده شده و مهاربندهای دو طبقه را به یکدیگر متصل می کند. برای بررسی این سیستم از نرم افزار اجزا محدود آباکوس استفاده شدهاست و با ساخت چهار مدل تحلیلی سیستم مهاربندی با ورق میانگذر و سیستم متداول با یکدیگر مقایسه شدهاند. نتایج تحلیل نشان م یدهد که استفاده از ورق میان گذر باعث عملکرد پیوسته سیستم، افزایش سطح انرزی تلف شده، گسترش پلاستیسته جلوگیری از پارگی و عدم وقوع زوالهای محلی در سیستم می گردد. همچنین در این سیستم بار به طور مستقیم و از طریق ورق میانگذر به مهاربندی های طبقه تحتانی انتقال داده شده و جان تیر برخلاف سیتسم متداول وارد محدوده غیر خطی نمی گردد در نتیجه یا این امر پیوستگی مسیر انتقال بار در سیکلهای بالاتر بین طبقات حفظ شده و از تمرکز زوال در یک طبقه جلویگری به عمل می آید.

کلیدواژه ها

مهاربند 7 و 8 در طبقات متوالی، ورق کاست، ورق میان گذار، مود کمانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.