بررسی عملکرد قابی تیرهای طره مقیدشده با المان همبند خمشی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی سازه و فولاد
- کد COI اختصاصی: ISSS07_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 711
نویسندگان
دانشکده مهندسی عمران پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران ایران
دانشکده مهندسی عمران پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران ایران
چکیده
اعضای معلق شامل بالکنها در معماری ساختمان به صورت گسترده و معمولا به عنوان بخشی از نمای ساختمان مورد استفاده قرار گرفتهاند. از نقطه نظر سازهای، تیر طره از مهمترین اعضای نگهدارنده برای چنین کاربردهای معماری است. این اعضا به عنوان المانهای معین سازهای، مهندسین را به دلیل تقاضای زیاد، سختی محدود و درجهنامعینی ناکافی به چالش کشیدهاند. برای بهبود این محدودیتها در بخشهای معلق سازه که توسط المانهای طره نگهداری میشوند، میتوان طرهها را در ارتفاع به یکدیگر توسط المانهای همبند خمشی مقید نمود. در این پژوهش اثر افزودن المان همبند در افزایش سختی و مقاومت سازه معلق طرهای به کمک مدلسازی با المان فنر بررسی شدهو به کمک معادلات انرژی و قضیه کار حداقل، روابط و نمودارهای کاربردی برای تعیین موقعیت بهینه عضو همبند ارایه شده است. در ادامه به کمک یک الگوریتم ابتکاری کامپیوتری، دو تیر طره مقید با المان همبند طراحی گردیده و در نهایت وزن مصالح با سازه مبنا شامل دو طره ساده برای طول دهانه متغیر مقایسه گردیده است. نتایج این بررسیحاکی از آن است که اتصال دو طره متوالی به کمک عضو همبند با انتخاب فاصله بهینه عضو همبند از تکیه گاه میتواند تا حداکثر 40 درصد منجر به کاهش وزن سازه گرددکلیدواژه ها
تیر طره، المان همبند، مدل فنر پیچشی، بهینهسازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.