برنامه ریزی راهبردی گردشگری سلامت با استفاده از مدل Meta- SOWT (مورد مطالعه : استان کرمان)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی علوم مدیریت نوین و برنامه ریزی پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: MCCONF03_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 921
نویسندگان
استادیار جغرافیای سیاسی دانشگا امام حسین (ع)
دانشجوی دکتری جغرافیای سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران
دانشجویدکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه شهید بهشتی
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آمایش سرزمین، دانشگاه تهران
چکیده
گردشگری سلامت به عنوان یکی از ابعاد گردشگری به توسعه پایدار و پویایی اقتصاد کشورها کمک می نماید در جوامع پیشرفته امروزی، یکی از شیوه های رایج در امر برنامه ریزی، برنامه ریزی راهبردی است. برنامه ریزی راهبردی به عنوان یک ابزار در مدیریت برای کمک به یک سیستم جهت انجام بهتر کارها و اطمینان از رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده، به کار می رود. هدف این پژوهش توسعه راهبردی گردشگری سلامت در استان کرمان با استفاده از مدل Meta-SOWT می باشد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی، تحلیلی است و روش جمع آوری داده ها و تحلیل اطلاعات مورد نیاز به صورت اسنادی و میدانی است. برای تدوین راهبری توسعه و تشریح اهداف، منابع و توانایی ها و عوامل کلان محیطی از تکنیک تحلیلی Meta-SOWT استفاده شده است. براساس نتایج بدست آمده مهم ترین عامل در راستای توسعه گردشگری سلامت استان کرمان عدم وابستگی به اقتصاد تک محصولی جهت توسعه گردشگری سلامت است. کمبود منابع مالی و بودجه، عدم هماهنگی بین دستگاه های اجرایی، محدودیت ها و موانع قانونی، نامناسب و ناکافی بودن زیرساخت ها از دیگر مواردی است که باید در راستای آن اقدامات موثر صورت گیرد در بین عوامل موثر جهت موفقیت و توسعه گردشگری سلامت استان کرمان مدیریت یکپارچه و توجه مسیولین از بالاترین تناسب راهبردی برخوردار است، از این روی باید به این عوامل توجه ویژه ای کرد، اما سرمایه گذاری، تجهیز و ساماندهی مطلوب جاذبه های گردشگری سلامت باید در صدر اقدامات اجرایی قرار گیرد.کلیدواژه ها
برنامه ریزی راهبردی، گردشگری سلامت، Meta-SOWT، استان کرمانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.