به کارگیری الگوریتم ژنتیک جهت کاهش زمان پاسخ در ترکیب سرویس های ETL

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: COMCONF04_074
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 579
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نازیلا تقوایی گنجه علی

کارشناس ارشد، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی تهران

فریدون شمس

دانشیار، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشگاه شهید بهشتی، تهران

چکیده

استخراج/ تبدیل/ بارگذاری )ETL ،)فرآیندی است که به موجب آن اطلاعات از یک یا چند منبع مختلف جمع آوری، پالایش و در نهایت در انباره داده بارگذاری میشود. ازETL ،در زمان ساخت انباره دادههااستفاده میشود. مطالعات نشان می دهد که طراحی گردش کاری ETL نیازمند تلاش و توجه زیادی است زیرا بیش از 80 درصد زمان کل فرآیند هوش تجاری را به خود اختصاص می دهد ]7 .]هر خطایی درطراحی ETL می تواند منجر به افزایش حجم داده و بالا رفتن هزینه دسترسی به داده، در انباره داده شود که بر تصمیمات کسب و کار تاثیر می گذارد. در حال حاضر، طراحی گردش کاری ETL ،بیشتر به صورتدستی انجام می شود که فرآیندی زمانبر و گاهی نیز همراه با خطا است. با پیچیده تر شدن گردش کاری، کاربرانی که این گردش ها را طراحی و ایجاد می کنند جهت تولید راه حل های متناسب با اهداف کسب وکار در محدوده کاری، باید از دانش فراوانی برخوردار باشند ]12 .]همچنین گردش کاری ETL موجود وابستگی زیادی به سکویی که در آن پیاده سازی شده اند، دارند و امکان استفاده مجدد آن ها بین ابزارهایETL وجود ندارد. در ETL سرویس گرا بدنبال بکارگیری قابلیت ها و ویژگی های سرویس گرایی در لایه ETL فرآیند هوش تجاری هستیم به طوریکه بتوان از گردش کاری ETL استفاده مجدد نمود، بین ابزارهایآن تعامل پذیری برقرار نماییم و نیز بتوان این گردش کاری را مستقل از سکو اجرا کرد. همچنین ابزارهای ETL موجود به دلیل اینکه توسط طراحان یکبار طراحی و پیاده سازی می شوند، از هیچ تکنیکی برای بهینه سازی خودکار گردش کاری ETL در زمان اجرا استفاده نمی کنند. در این تحقیق، قصد داریم، با هدف بهینه سازی خودکار گردش کاری که در قالب وب سرویس پیاده سازی می شود، از الگوریتم ژنتیک برای کاهش زمان پاسخ ترکیب سرویس ها استفاده کنیم که در نتیجه می تواند بعنوان یک الگوریتم بهینه سازی در طراحی ابزار های ETL بکار گرفته شود.

کلیدواژه ها

ETL ، معماری سرویس گرا ) SOA ،)* ETL سرویس گرا ، الگوریتم ژنتیک، هووش تجواری نزدیک به بلادرنگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.