واترمارکینگ متن فارسی بر اساس کدینگ کاراکتر

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: ACCSI14_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2137
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا داورزنی

دانشگاه سمنان

خشایار یغمایی

دانشگاه سمنان

چکیده

در زمینه واترمارکینگ متن فارسی با استفاده از خصوصیات ویژه آن، همانند متون چینی و انگلیسی تحقیقات چندانی صورت نگرفته است. در این مقاله بر اساس یکی از ویژگی های رسم الخط فارسی، روش جدیدی برای واترمارکینگ بلایند متن فارسی ارایه شده است. در روش ارایه شده اطلاعات سیگنال واترمارکینگ در داخل برخی از حروف زبان فارسی که دارای انحنا و شیب معینی می باشند، با تغییر میزان شیب این حروف جاسازی می گردد. مراحل اصلی روش واترمارکینگ ارایه شده، شامل نحوه تشخیص و جداسازی این حروف در تصویر متن فارسی و در نهایت تغییر شیب آنها می باشد، که برای انجام صحیح آن از ویژگی های ظاهری این حروف و نحوه قرارگیری آنها در متن فارسی استفاده شده است. روش پیشنهادی، زیرمجموعه واترمارکینگ متن بر اساس کدینگ کاراکتر می باشد. نتایج پیاده سازی واترمارکینگ، نشان دهنده کیفیت بالا و مقاومت مناسب تصویر واترمارک شده بوده و همچنین نسبت به روش های مسابه دارای ظرفیت پنهان سازی بیشتری می باشد.

کلیدواژه ها

پنهان سازی اطلاعات، حروف شیبدار، کدینگ کاراکتر، واترمارکینگ متن فارسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.