تخصیص تلفات انتقال در محیط ترکیبی قراردادهای دوجانبه حوضچه توان با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: فصلنامه مهندسی برق و الکترونیک ایران، دوره: 11، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_JIAE-11-1_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 433
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد حجت

استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، شاهرود، ایران

محمدحسین جاویدی

استاد، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

سعیدرضا گلدانی

استادیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

چکیده

در یک سیستم قدرت تجدید ساختاریافته، تلفات باید برای هر عرضه کننده، هر مصرف کننده و هر قرارداد انتقال مشخص باشد. روش های تخصیص تلفات که تاکنون ارایه شده اند، به دلیل طبیعت غیرخطی مسیله، دارای محاسبات پیچیده و زمان بر هستند. با توجه به اهمیت پارامتر زمان در محاسبات تخصیص تلفات بخصوص بازارهای لحظه ای و اینکه باید این محاسبات بصورت همزمان انجام شوند، وجود روشی که دارای سرعت و دقت قابل قبول باشد، ضروری به نظر می رسد. دراین مقاله روشی جدید برای تخصیص تلفات ارایه شده است که دارای ویژگی سرعت مناسب و دقت قابل قبول بصورت همزمان می باشد. در این روش ابتدا شبکه عصبی پیشخور چند لایه با استفاده از یک الگوریتم بهبود یافته آموزش داده می شود و ساختار بهینه آن مشخص می گردد. سپس، تلفات سیستم انتقال با استفاده از این ساختار بهینه تخمین زده می شوند و عملکرد روش پیشنهادی ارزیابی می گردد. شبکه تست 14 باسه IEEE برای انجام شبیه سازی ها انتخاب می شود. روش ارایه شده در این مقاله می تواند عمل تخصیص تلفات سیستم انتقال به تک تک عناصر شبکه را در مدت زمان بسیار کوتاه انجام دهد. دقت نتایج بدست آمده به کمک این روش، در حد دقت نتایج واقعی بدست آمده از روش EBE می باشد.

کلیدواژه ها

محیط ترکیبی قراردادهای دوجانبه، حوضچه توان، تخصیص تلفات، شبکه عصبی پیشخور چند لایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.