بررسی ابعاد و متغیرهای تاثیرگذار در مدیریت عملکرد و ارزیابی شهرداری ها با مدل BSC کارت ارزیابی متوازن ، مطالعه موردی شهرداری خدابنده

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین سمپوزیوم بین المللی علوم مدیریت با محوریت توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: IMSYM03_124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 600
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرامرز طهماسبی

استادیار گروه اقتصاد.دانشگاه پیام نور

نصرت اله بهرامی

کارشناسی ارشد مدریت اجرایی.دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

چکیده

این مطالعه، به بررسی ابعاد و متغیرهای تاثیرگذار در مدیریت عملکرد و ارزیابی شهرداری ها با مدل BCS)کارت ارزیابی متوازن)، در شهرداری خدابنده می پردازد. جامعه آماری این مطالعه، کارکنان و مدیران شهرداری شهرستان خدابنده می باشد. که تعداد آن ها 140 نفر می باشد و با استفاده از فرمول کوکران، نمونه 102 نفری به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای برای این مطالعه انتخاب شد. قلمرو زمانی از لحاظ اجرای پژوهش بین دی 1394 الی شهریور 1395 می باشد.مدل مفهومی ارزیابی عملکرد با استفاده از کارت امتیازدهی متوازن شامل چهار بعد مالی، مشتری، فرایندهای داخلی و رشد و یادگیری است.دراین پژوهش جهت آزمون فرضیه ها و تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار spss استفاده شده است. از آنجایی که توزیع داده های این مطالعه به صورت نرمال بود، لذا به منظور آزمون فرضیه ها از آزمونهای آماری پارامتریک استفاده شد. از جمله این آزمون ها، آزمون همبستگی پیرسون می باشد.ضریب همبستگی بین دیدگاه مالی و بهبود عملکرد معادل534/0 می باشد که نشانگر وجود همبستگی مثبت بین دو متغیر مذکور است.ضریب همبستگی بین رشد یادگیری و بهبود عملکرد معادل511/0 می باشد که نشانگر وجود همبستگی مثبت بین دو متغیر مذکور است.ضریب همبستگی بین شاخص های مشتری و بهبود عملکرد معادل711/0 میباشد که نشانگر وجود همبستگی مثبت بین دو متغیر مذکور است، یعنی افزایش یکی باعث افزایشدیگری می شود.متغیر شاخص های مشتری معنی دار می باشد.ضریب همبستگی بین فرایند های داخلی و بهبود عملکرد معادل465/0 می باشد که نشانگر وجود همبستگی مثبت بین دو متغیر مذکور است.

کلیدواژه ها

مدیریت عملکرد،ارزیابی شهرداری ها،کارت ارزیابی متوازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.