چالش های فناورانه کاربرد فناوری اطلاعات در سازمان سنجش آموزش کشور (مورد مطالعه:آزمون سراسری)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری، علوم تربیتی و اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل
- کد COI اختصاصی: MAESREAI01_149
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 832
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، ایران، تهران
استادیار، دانشکده مدیریت، استادیار، دانشگاه شهید ستاری، تهران، ایران
دانشیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه شهید ستاری، تهران، ایران
چکیده
محدودیت ظرفیت پذیرش دانشگاه ها، بیکاری دانش آموختگان، فرار مغزها، ... ضرورت انتخاب شایسته ترین افراد از میانمتقاضیان ورود به موسسات آموزش عالی را مطرح می کند. این معضل خود باعث ایجاد حساسیت بالایی نسبت به عملکردآموزش عالی در عامه مردم و دولت شده است. همه توقع دارند تا با فرایندی کاملا مناسب، مستعدترین و توانمندترینداوطلبان، جذب مراکز دانشگاهی شوند تا هدف های متعالی آموزش عالی به آسانی محقق گردد. این امر به اندازهای مهم و جدیاست که موجب میشود تا شیوه های پذیرش دانشجو در آموزش عالی کشورمان همواره مورد بررسی قرار گیرد تا صحیح ترین ومناسب ترین شکل و محتوا را بدست آورد. از سویی دیگر استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات به بسترسازی مناسب فرهنگی،علمی و توسعه مهارت ها و بالندگی سازمان نیز نیاز دارد. به عبارت دیگر، پیش شرط بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطاتدر برگزاری آزمونها این است که سازمان از فنون بهره گیری از چنین پدیدهای آگاهی یابد. پس می توان گفت اگر بستر سازیمناسب صورت نگیرد یا به طور ناقص انجام شود، نمی توان امید داشت که فناوری های جدید موجب تحول در سازمان و شیوهبرگزاری آزمون شود. با توجه به اهمیت و گستره تاثیرگذاری آزمون های سراسری به وسیله سازمان سنجش آموزش کشور اینپژوهش به دنبال شناسایی و اولویت بندی چالش های فناورانه موجود در کاربرد فناوری اطلاعات در برگزاری این آزمون ها و ارایهراهکارهای اصلاحی در این زمینه است. تحقیق حاضر با عنوان چالش های فناورانه کاربرد فناوری اطلاعات در سازمان سنجشآموزش کشور (مورد مطالعه آزمون سراسری) می باشد و همچنین با نظر به نحوه گردآوری داده ها، این تحقیق جزء تحقیقاتکمی و کیفی بوده است. در مجموع 25 مصاحبه انجام گرفت و نمونه گیری تا مرز دستیابی به اشباع نظری و قابلیت تفسیریتداوم یافت. در پایان براساس چالش های شناسایی شده در سازمان، راهکارهایی ارایه گردید.کلیدواژه ها
چالش ها، کاربرد فناوری اطلاعات، آزمون سراسری، سازمان سنجش آموزش کشورمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.