ارزیابی پتانسیل گردشگری لندفرم آبشار بیشه شهرستان درود و تنگه شیرز شهرستان کوهدشت با استفاده از مدل پرالونگ (استان لرستان)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم جغرافیا
  • کد COI اختصاصی: RGFOH01_100
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 835
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان مینایی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه جغرافیای طبیعی گرایش هیدروژیومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه حمقق اردبیلی، اردبیل

موسی عابدینی

دانشیار گروه جغرافیای طبیعی گرایش ژیومورفولوژی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل

ولی نعمتی

مربی گروه مدیریت و اقتصاد گرایش مدیریت جهانگردی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل.

چکیده

گردشگری به عنوان یکی از منابع در آمد و ایجاد اشتغال در سطح ملی میتواند رهیافتی برای توسعه اقتصادی در قلمرو ملی باشد. استان لرستان در غرب ایران از جمله مناطقی است که از ظرفیتهای بالقوه فراوانی جهت توسعه فعالیتهای گردشگری برخوردار است. براساس مدل پرالونگ و نتایج حاصل از این مدل در این پژوهش آبشار بیشه به علت دارا بودن عیارهای بالای زیبایی ظاهری، عیار اقتصادی - اجتماعی، عیار کیفیت بهرهوری و بالا بودن میانگین عیار گردشگری(64/0 (نسبت به تنگه شیرز دارای بیشترین میزان قابلیت و توانمندی پتانسیل گردشگری میباشد. و از نظرمیانگین عیار-بهرهوری آبشار بیشه از بیشترین امتیاز (59/0 (نسبت به تنگه شیرز (56/0 (برخوردار است .

کلیدواژه ها

گردشگری، مدل پرالونگ، آبشار بیشه، تنگه شیرز، استان لرستان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.