بررسی رابطه بین خدمات نوین بانک داری و میزان رضایت مشتری(مطالعه موردی بانک سپه شهرستان تنکابن)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MCED03_509
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 602
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن تلیکانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی-گرایش بازاریابی-دانشگاه آزاد بابل

محمد غلامی عزیزی

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزادبابل

سید علی اصغر رضوی

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل

چکیده

مفاهیم کیفیت خدمات و رضایت مشتریان از جمله مفاهیم مهم ومسیله ساز در نظریه و اجرای بازاریابی است. امروزه با توجه به گسترش صنعت خدمات در دنیا، توجه به ابعاد مختلف کیفیت خدمات نیز افزایش یافته است و بسیاری از سازمان ها در پی آن هستند که سطح کیفی خدمات خود را افزایش دهند و رضایت مشتریان را فراهم آورند. در سازمان های خدماتی ، کارکنانی که ارتباط مستقیم با مشتری و ارباب رجوع دارند معرف سازمان بوده و رفتارهای این کارکنان بررضایت مندی مشتریان تاثیر بسزایی خواهد داشت. براین اساس در این مقاله، نقش خدمات نوین بانکی درجذب مشتری و بهبود کارایی بانک ها با تاکید بر هزینه و وقت کارکنان در شعب بانک سپه شهرستان تنکابن مورد بررسی قرار گرفته است . در این مطالعه با در نظر گرفتن دو جامعه مشتریان ومدیران و با استفاده از روش نمونه گیری طبقه بندی مضاعف برحسب مناطق نمونه های آماری به ترتیب به حجم 338 و 10 انتخاب و از پرسشنامه برای جمع آوری نظرات نمونه آماری در تحقیق استفاده گردید. روایی پرسشنامه ها به طریق محتوایی حاصل گردید و پایایی آن ها نیز با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ که به ترتیب 0/86 و 0/95 بدست آمد، تایید گردید. برای تحلیل داده های پرسشنامه و آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون نسبت و برای بررسی ارتباط بین مشخصات عمومی پاسخگویان(متغیرهای تعدیل کننده) با تعداد انواع خدمات نوین بانکی مورد استفاده ،ازآنالیز واریانس یک طرفه و آزمون دانکن کمک گرفته شده است. نتایج نشان داد که خدمات نوین بانکی باعث افزایش رضایت مشتریان بانک های سپه شهرستان تنکابن شده است ولی این خدمات به افزایش کارایی(کاهش هزینه و وقت کارکنان) در شعب بانک منجر نشده است.

کلیدواژه ها

خدمات نوین بانکی، رضایت مشتریان ، هزینه ، وقت کارکنان ، کارایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.