تاثیر اخلاق کاری برکارآفرینی سازمانی درموسسه اعتباری توسعه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: MCED03_254
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 746
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غزاله ازلگینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد الکترونیکی، ایران، تهران

مهدی خیراندیش

دانشیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه شهید ستاری، تهران، ایران

ناصر عسگری

استادیار، دانشکده مدیریت، استادیار، دانشگاه شهید ستاری، تهران، ایران

چکیده

از کارآفرینی به عنوان موتور محرک توسعه اقتصادی یاد می شود.از سویی دیگر امروزه توانایی و تمایل افراد در تسهیم دانش امری پر اهمیت برای سازمان می باشد به طوری که یکی از محدودیت های حیاتی مدیران در سازمان عدم توانایی وعدم تمایل در تسهیم و توزیع دانش جدید و در بین کارکنان است. حال اگر بنا باشد افراد در سازمان آن چه را که یاد می گیرند تسهیم کنند، باید شرایطی در سازمان فراهم و ایجاد شود که در آن از نوعی هنجار درون سازمانی و به عبارتی دیگر نتیجه نوعی اخلاق کاری حمایت شود. تحقیق حاضر با عنوان تاثیر اخلاق کاری بر کارآفرینی سازمانی در موسسه اعتباری توسعه می باشد. .در مراحل اولیه، ادبیات نظری و مطالعات و تحقیقات انجام شده در رابطه با موضوع تحقیق موردبررسی قرار گرفت و فصل ادبیات تحقیق با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده، نگاشته شد.سپس به منظور اندازه گیری متغیرهای تحقیق از روش میدانی و از ابزار پرسش نامه استفاده گردید.سپس پرسش نامه ها در بین افراد نمونه آماری تحقیق که شامل 210 نفر از کارکنان حوزه های مختلف سازمان بوده اند، توزیع گردید. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که ضریب تاثیرگذاری متغیر اخلاق کاری بر کارآفرینی سازمانی در موسسه اعتباری توسعه برابر 0.392 می باشد. همچنین دربین هر یک از ابعاد اخلاق کاری و کارآفرینی سازمانی همبستگی وجود دارد و بیشترین میزان همبستگی بین مشارکت درکار از ابعاد اخلاق کاری و نوآوری در فرآیند از ابعاد کارآفرینی سازمانی (0.690) مشاهده می شود.

کلیدواژه ها

اخلاق کاری ، کارآفرینی سازمانی ، موسسه اعتباری توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.