شبیه سازی عددی لایه های برشی حلقوی جت مادون صوت همگرا
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس نوآوری های اخیر در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NRIME03_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 516
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی مکانیک،واحد بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، بوشهر،ایران
مربی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوراباد
چکیده
در کار حاضر با استفاده از نرمافزار تجاری فلوینت به بررسی شبیه سازی عددی لایه های برشی حلقوی یک جت مادونصوت همگرا پرداخته شده و به منظور انجام محاسبات از شرایط مرزی مطابق با داده های آزمایشگاهی معتبر استفاده شدهاست. پس از اطمینان از روش حل مورد استفاده به بررسی اثرات پارامترهای مختلف از قبیل فشار پشت و سرعت هایورودی بر رفتار جریان پرداخته شده است. نتایج حاصل نشان می دهد که روش مورد استفاده برای شبیه سازی از دقتبالایی در پیشبینی رفتار جریان واقعی برخوردار میباشد. همچنین برای نسبت فشار 2/33، عدد ماخ جریان در بیرون مجرا بالاتر از یک بوده ( در حدود 1/2) که این امر سبب ایجاد امواج ضربه ای در بیرون مجرا می شود. بعلاوه با افزایش نسبت فشار به 2، فاصله امواج ضربه افزایش مییابد و نیز حداکثر عدد ماخ به حدود 1/5 می رسد که سبب افزایش قدرت موجهای ضربهای در بیرون مجرا میشوند. تغییر در سرعت ورودی بر نحوه تغییرات عدد ماخ و فشار جریان وابسته نبوده چراکه بیشتر تحت تاثیر نسبت فشار و اختلاف فشار ورودی و خروجی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
جت مادون صوت، شبیه سازی عددی، نسبت فشار، سرعت ورودیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.