بررسی تاثیر کامپوزیت هیبریدی، نانو لوله کربن- نانو اکسید تیتانیوم بر روی رفتارکششی ورق هایPMMA

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید ایران
  • کد COI اختصاصی: ICME013_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 457
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمد مهدی نجفی زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشیار

عماد الدین هزاوه یی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دانشکده مهندسی مکانیک، استادیار

علیرضا آقازاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، دانشکده مهندسی مکانیک، کارشناس ارشد

چکیده

امروزه با استفاده روز افزون از مواد پلیمری، بهره گیری از موادی که بتوانند خواص فیزیکی و مکانیکی بهتر را دارا باشند، یکی از اهداف محققان است. در این پژوهش هدف، بررسی چگونگی قرار گرفتن ذرات نانولوله کربن-دی اکسید تیتانیوم در ساختار پلی متیل متا کریلات و همچنین بررسی اثر تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی پلی متیل متا کریلات تقویت شده با نانو لوله کربن-دی اکسید تیتانیوم می باشد. برای بررسی این موضوع، ابتدا نانولوله کربن-دی اکسید تیتانیوم و پلی متیل متا اکریلات را با درصدهای مختلف وزنی با هم ترکیب می کنیم، برای این ترکیب از روش اختلاط مذاب، دستگاه (internal mixture) استفاده می نماییم. مواد به دست امده را در دمای 180درجه سانتیگراد با دستگاه پرس گرم به داخل قالب تزریق مین ماییم و نمونه دمبل ها و قرص های به دست آمده با ابعاد استاندارد ISO527, ISO4649 را به کمک دستگاه کشش و سختی سنجی و سایش تست نموده و همچنین چگونگی قرارگیری ذرات به کمک میکروسکوپ های الکترونی روبشی بررسی می نماییم. نتایج حاصل از آزمون کشش نشان می دهد که اثر تقویت کنندگی نانو لوله های کربنی و اکسید تیتانیوم در نانو کامپوزیت با درصد وزنی %0/6 منجر به بهبود استحکام کششی به میزان %13/5شده است و با درصد وزنی %3 منجر به بهبود مدول یانگ به میزان %33/2شده است. با درصد وزنی %0/3 منجر به بهبود elongation به میزان %73/4شده است.

کلیدواژه ها

پلی متیل متاکریلات (PMMA)، نانو لوله کربن (WMNT)، نانو دی اکسید تیتانیوم Tio2) )، استحکام کشش، سختی سنجی، سایش، میکروسکوپ الکترونی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.