بررسی اثر سیستم برنامه ریزی منابع سازمان بر سیستم کنترل مدیریت و عملکرد شرکتها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی چالش های نوین در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: NCMCONF01_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 628
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر عبداللهی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت ازرگانی ،دانشکده علوم انسانی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

هیرش سلطان پناه

استادیار گروه مدیریت بازرگانی ،دانشکده علوم انسانی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

فخرالدین معروفی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی ،دانشکده علوم انسانی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

چکیده

در این پژوهش نقش سیستم های کنترل مدیریت رسمی و غیر رسمی به عنوان مکانیسم هایی که واسطه اثر پذیرش سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی بر عملکرد شرکت است، را بررسی می گردد. بنابر این سیستم برنامه ریزی منابع سازمانی، سیستم کنترل مدیریت و عملکرد شرکت، به ترتیب، به عنوان متغییر مستقل، متغییر میانجی و متغییر وابسته در نظر گرفته شده است. جامعه آماری در این پژوهش شامل تمام مدیران ارشد و مالی شرکت های خودروی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران است. در این پژوهش، فرضیه های تحقیق با استفاده از مدل معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل تست شد. یافته های پژوهش نشان می دهند که انواع رسمی سیستم های کنترل مدیریت به عنوان متغییر های میانجی بین اثر پذیرش سیستم های سازمانی بر عملکرد مالی و غیر مالی عمل می کنند. سیستم های کنترل غیر رسمی مدیریت بر رابطه بین ERP و عملکرد مالی تاثیر نمی گذارد. در حالی که سیستم های کنترل رسمی مدیریت بر رابطه بین ERP و عملکرد مالی موثر می باشد. همچنین نتایج نشان می دهد که استفاده از سیستم های سازمانی در بهبود عملکرد مالی و غیر مالی شرکت موثر می باشد.

کلیدواژه ها

سیستم برنامه ریزی منابع سازمان(ERP)، سیستم کنترل مدیریت، کنترل رسمی، کنترل غیر رسمی، عملکرد مالی، عملکرد غیر مالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.