شناسایی رابطه تصویر شرکت و بازاریابی رابطه مند با قصد استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی با تاکید بر اعتماد به عنوان متغیری مداخله گر( مورد مطالعه : بانک ملت )

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی چالش های نوین در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: NCMCONF01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 717
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی قاضی زاده

دکترای مدیریت بازاریابی و استادیار گروه مدیریت دانشگاه شاهد

محمدرضا اسدی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، گرایش بازاریابی بین الملل

الهه مختاری

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی ، گرایش بازرگانی بین الملل

چکیده

با پیدایش تجارت الکترونیکی بسیاری از بخشهای اقتصادی و صنعتی، کمابیش تحت تاثیر این فناوری نوید بخش قرار گرفته اند. با این وجود، نفوذ تجارت الکترونیکی در هیچ صنعتی مانند صنعت بانکداری مشهود نبوده است. امروزه استفاده از بانکداری اینترنتی بیش از آنکه یک مزیت باشد، یک ضرورت است و بانکها ناچاراند برای بقا خود وکاهش هزینه ها خدماتشان را به صورت الکترونیکی ارایه دهند. اما به نظر می رسد این خدمات چنان که باید وشاید مورد استقبال واقع نشده است. با توجه به این نکته و با انجام مطالعه در زمینه عوامل موثر بر پذیرش بانکداری اینترنتی ، مشخص گردید که تصویر شرکت و بازاریابی رابطه مند می توانند بر قصد استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی تاثیر بسزایی داشته باشند. در واقع این دو عامل سبب افزایش اعتماد مشتریان می شوند و اعتماد متغیری است که در پذیرش بانکداری اینترنتی نقشی بسیار حیاتی دارد.هدف از این پژوهش شناسایی رابطه تصویر شرکت و بازاریابی رابطه مند با قصد استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی می باشد. در این پ ژوهش با استفاده از روش پیمایشی نمونه ای متشکل از 384 نفر از مشتریان بانک ملت که از بانکداری اینترنتی این بانک استفاده می کنند با استفاده از روش تحلیل عاملی تاییدی و با بهره گیری از معادلات ساختاری خطی نرم افزاز LISREL مورد بررسی قرار گرفتند. یافته های تحقیق نشان می دهد که تصویر شرکت و بازاریابی رابطه مند رابطه مثبتی با اعتماد مشتریان دارند. همچنین اعتماد رابطه مثبتی با قصد استفاده مشتریان از خدمات بانکداری اینترنتی دارد.

کلیدواژه ها

قصد استفاده، بانکداری اینترنتی، تصویر شرکت، بازاریابی رابطه مند، اعتماد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.