تاثیر ورمی کمپوست بر روی هدایت الکتریکی خاک
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ESPME04_805
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1034
نویسندگان
دکترای آبیاری و زهکشی، گروه مهندسی آب، دانشگاه رازی، کرمانشاه
استاد، گروه مهندسی آب، دانشگاه رازی، کرمانشاه
چکیده
این پژوهش در دو تیمار استفاده از ورمی کمپوست و تیمار شاهد (عدم استفاده از ورمی کمپوست) در دو عمق 30-0 و 60-30 سانتی متری و سه تکرار در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی انجام گرفت. زمین زیر کشت گوجه فرنگی بوده، یک ماه پس از کاشت، در خرداد ورمی کمپوست به میزان 25 تن در هکتار اعمال گردید. نمونه های خاک بعد از براشت محصول، اواخر مهر نمونه برداری شد. سپس مقایسه میانگین ها توسط آزمون t جفت نشده و با استفاده از نرم افزار MSTATC انجام گرفت. در این تحقیق اثر ورمی کمپوست روی هدایت الکتریکی خاک مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده از این آزمایش، مشخص شد که استفاده از ورمی کمپوست از نظر آماری روی هدایت الکتریکی خاک اثر معنی داری نداشت ولی استفاده از ورمی کمپوست، هدایت الکتریکی خاک را در لایه اول 98/26 و در لایه دوم 8/0 درصد نسبت به تیمار شاهد افزایش داد. پس می توان نتیجه گرفت که استفاده از ورمی کمپوست مقدار شوری خاک را افزایش می دهدکلیدواژه ها
ورمی کمپوست، هدایت الکتریکی خاکمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.