بررسی انواع اصلی منابع زیست توده در ایران با رویکرد تولید انرژی از آنها
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ESPME04_453
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 948
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه تهران/ دانشکده محیط زیست
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته سیستم های انرژی دانشگاه تهران/ دانشکده محیط زیست
چکیده
وسعت فراوان کشور و تنوع کمی و کیفی منابع زیست توده در ایران حکایت از وجود قابلیت مناسب برای تولید برق از منابع زیست توده در کشور دارد. فراوانی منابع زیست توده از یک طرف و مشکلات فراوان ناشی از رهاسازی این منابع با ارزش در طبیعت باعث توجه روزافزون سازمان ها و نهادهای دولتی و خصوصی به استفاده از زیست توده برای تولید انرژی منجر شده است. برای شروع کار ابتدا باید با انواع منابع زیست توده موجود آشنا شد تا منابع یا خوراک زیست توده ای که می توان انرژی از آنها دریافت نمود را بازشناسیم. در این مقاله نیز هدف بررسی منابع زیست توده می باشد. این مقاله ابتدا به ارزیابی منابع زیست توده پرداخته و پس از آن زیست توده هایی مانند زایدات کشاورزی و جنگلی، فضولات حیوانی، محصولات انرژی زا ماند محصولات علفی، شکری و نشاسته-ای، گیاهان آبی و گیاهان روغنی و هیدروکربنی، پسماندهای شهری و در نهایت به فاضلاب شهری پرداخته است. این شناخت نسبت به محصولات زیست توده کمک می کند که بتوان فناوری های مناسب برای هر کدام از منابع زیست توده را تشخیص داد و در امر بهره برداری و واردات تکنولوژی به ما کمک میکند..کلیدواژه ها
منابع زیست توده، انرژی، بیومس، زایداتمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.