ارزیابی جریان زیست محیطی آجی چای با روش های تنانت و DRM
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ESPME04_247
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 809
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه ارومیه
استادیاردانشگاه ارومیه
دانشیاردانشگاه تهران
استادیار دانشگاه ارومیه
چکیده
با توجه به کمبود آب و همچنین توزیع نامناسب مکانی و زمانی بارش، اجرای طرح های توسعه منابع آب بویژه سدسازی و انتقال بین حوضه ای آب،گاهی اجتناب ناپذیر خواهد بود. به منظور پیشگیری از اثرات منفی درازمدت این طرح ها بر اکوسیستم های رودخانه ای، لازم است نیازمندی های هیدرولوژیکی و اکولوژیکی رودخانه در قالب یک نیاز آب زیست محیطی تعریف شده و در تعاملات تخصیص آب مدنظر قرار گیرد. این مطالعه به بررسی برآورد نیاز زیست محیطی در رودخانه آجی چای پرداخته است. نیازهای زیست محیطی اغلب به عنوان مجموعه ای از دبی های جریان با مقدار، زمان وقوع، فراوانی و تداوم جریان معین تعریف می شوند .در این مطالعه نیاز اکولوژیکی رودخانه با روش های هیدرولوژیکی تنانت، و DRM برآورد شده است. با انتخاب روش اکو-هیدرولوژیکی در کلاس زیست محیطی C به عنوان روش منتخب، بدلیل درنظرگرفتن خصوصیت های اکولوژیکی رودخانه، نیاز زیست محیطی رودخانه آجی چای 50/1 مترمکعب برثانیه برآورد گردید.جریان متوسط سالیانه در ایستگاه هیدرومتری آخولا 90/6مترمکعب بر ثانیه استکلیدواژه ها
اکوسیستم رودخانه ای، DRM، نیاز زیست محیطی، تنانت ،اکولوژیکمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.